WEDSTRIJD Futsal Hasselt - Minicup Lommel  4 - 6  (2-1)

DATUM 24-11-2006  21:15

DOELPUNTEN 32” El Haoual (1-0), 5’ Papanicolaou (1-1), 14’ El Haoual (2-1), 21’ Ngarigota (3-1), 29’ Zouthane (3-2), 30’ Nicaise (3-3), 35’ Ayaou (3-4), 39’ Letemahulu (3-5), 40’ Nicaise (3-6) en 40’ Laarissi (4-6).

VERSLAG In een aangename wedstrijd speelde Hasselt zich in de eerste helft genoeg doelrijpe kansen uit (8 tegen 3) om de wedstrijd volkomen naar de hand te zetten. Het bleef bij een magere 2-1. In de laatste minuten van de eerste helft kon doelman Pans de Lommelse repliek onschadelijk maken. Toen 22 seconden na de hervatting Hasselt de 3-1 scoorde maten velen van de 500 aanwezigen Hasselt al een nieuwe zege toe. Maar Lommel niet. Op karakter en enthousiaster dan ooit werkte geel-blauw aan de ommekeer en slaagde daar optimaal in. Verdiend ook.