WEDSTRIJD Futsal GDL Châtelet - CristalNoir MB Morlanwelz  4 - 4  (3-1)

DATUM 10-05-2006  20:30

DOELPUNTEN 4’ Falasque (0-1), 6’ Vanderlei (1-1), 13’ Aabbassi (2-1), 15’ Laarissi (3-1), 25’ Neukermans (4-1), 26’ en 27’ Liliu (4-2 en 4-3) en 37’ Betinho (4-4).

VERSLAG Een attente doelman Cragnaz kon niet voorkomen dat de bezoekers – die erg gedreven begonnen – de debatten openden. GDL reageerde op de meest uigesproken wijze(1-1). Cragnaz weerde een strafschop van Roberto. Op de tegenaanval werd het integendeel 2-1. Toen het net voor rusten en vijf minuten in de tweede helft 4-1 werd leek GDL op een stunt af te stevenen. Morlanwelz begreep het zo niet en profiteerde van de aflatende conditie en concentratie om op kousenvoeten toch nog langszij te sluipen. Nochtans hadden El Guir en Chaibai voordien nog de 5-3 aan de voet voor Betinho de 4-4 scoorde.