ANTWERPEN
OOST-VLAANDEREN

WEDSTRIJD Krijnen Malle - F.U. Los Leones Hasselt A  0 - 5  (0-2)
DATUM 17-11-2023  21:15
DOELPUNTEN 7' Aabbou 0-1, 8' Kaddouri 0-2, 26' Kaddouri 0-3, 28' Leysen 0-4, 35' Van Kort 0-5
VERSLAG De eerste helft was voor de neutrale toeschouwer een aangenaam kijkstuk. De wedstrijd ging op en af met (grote) doelkansen aan de twee kanten. De doelmannen lieten zich op een positieve manier opmerken. Het was echter FULL Hasselt dat met een 0-2 voorsprong naar de kleedkamer mocht. De bezoekers wisten twee keer te scoren uit een vrije trap.

In de tweede helft kregen we hetzelfde spelbeeld. Er waren kansen voor beide ploegen. FULL Hasselt kon de kansen omzetten in doelpunten. Krijnen Malle jammer genoeg niet. Een wedstrijd waarin we minstens evenveel kansen had als de bezoekers werd zo met 0-5 verloren.