NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - K.K. Malle-Beerse  4 - 4  (3-1)
   
DATUM 30-09-2016  21:15
   
DOELPUNTEN Anik Aiyoub 1-0, Anik Aiyoub 2-0, Kasmi 3-0, Dahmani 3-1, Boujemaoui 3-2, Anik Aiyoub 4-2, Hakkens 4-3, Amajoud 4-4 
   
VERSLAG Voor een weer goed gevulde sporthal DE KOMEET en een geslaagde VIP avond vooraf begonnen de 2 ploegen eraan. Proost Lier startte het best en kon reeds vlug op voorsprong komen door Aiyoub, die de 1-0 en daarna ook voor de 2-0 zorgde. Kasmi maakte nog de 3-0 op aangeven van Boubsi. De 4-0 werd echter jammerlijk gemist en van toen kwam Malle meer en meer in de wedstrijd. Dahmani kon toen de stand op 3-1 brengen, meteen ook de ruststand.

Na de rust was het Malle die de wedstrijd helemaal in handen nam, en de thuisploeg constant op hun eigen helft plakten. De tweede helft was een copie van de eerste helft maar dan met Malle in de hoofdrol. Boujemaoui scoorde de 3-2, daarna gaf Aiyoub de thuisploeg terug een beetje hoop met de 4-2, doch Hakkens deed heel Lier bibberen toen hij de 4-3 maakte. Amajoud maakte er 2 minuten later 4-4 van en 2 minuten voor tijd had Lier nog de klasse van Mageren nodig om een 10m trap van Hakkens te pakken. De eerste helft was Lier de betere en de tweede helft was het Malle al bij al dus een billijk gelijkspel waar de twee ploegen zich konden in vinden.

 

TERUG