NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Futsal Topsport Antwerpen  0 - 9  (0-4)
   
DATUM 11-11-2015  21:15
   
DOELPUNTEN Achabar 3 Nesen 1 Hitou 1 El Fahsi 2 Zaaf 1 en Zemmouri 1 op strafschop 
   
VERSLAG Dan was het grote moment aangebroken voor de kraker tussen de leider en 4de gerangschikte in eerste afdeling om in een onvervalste derby sfeer en een nokvolle zaal elkaar op een faire en sportieve manier te bekampen.

Het was een leuke start van de wedstrijd, waar beide ploegen het talrijke opgekomen publiek meenam in een mooie futsal wedstrijd aan een hoog tempo, snelle balcirculatie en leuke duels.

De eerste 10 min. waren beide ploegen elkaar waard en was er aan beide doelen kansen en gevaar, waar onze doelman Bilal Zemmouri op een uitmuntende manier zijn doel verdedigde.

De snelheid van spelen en uitvoering de eerste minuten van de wedstrijd nam heel veel energie weg van de thuisploeg dat tot dan vinnig meespeelde, maar toen Yassine Achabar de 0 Ė 1 scoren opende en FTA nog een kleine versnelling hoger ging spelen was het hek helemaal van de dam.

In nog geen 2 min. liep de score op van 0 Ė 1 naar 0 Ė 4 bij de rust. Dit was net voor de rust de doodsteek voor Proost Lier en ontnam hen alle kracht uit de benen.

De 2de helft van de wedstrijd was een one man show van een oppermachtig FTA dat Proost Lier als een speelbal gebruikte en de thuis ploeg de emmer helemaal tot op de bodem liet ledigen en de score uiteindelijk opliep tot een ruime en over verdiende 0 Ė 9 overwinning.

Een wedstrijd die zich aankondigde als een toch wel lastige en zware verplaatsing, werd door onze jonge FTA groep met veel vecht lust en drang naar de zege al bij al makkelijk gewonnen.

Een hele grote proficiat voor alle spelers, sportieve en medische staf voor het aangeboden spektakel.

Ook even een dank woord aan onze tegenstrever, de buren uit Lier voor hun goede organisatie en ontvangst en goede werking want zij zijn zeker een meerwaarde in onze competitie en zo wensen wij hun veel sportief succes.

Als afsluiter wil ik iedereen er op wijzen dat de hele avond een propaganda wedstrijd was voor het Belgische futsal mede door het hoogstand spel van beide ploegen, maar ook door de goede verstandhouding van beide ploegen met elkaar, van bestuursleden, spelers, begeleiders tot supporters.

Ook weer dank aan de vele sponsors en supporters die weer in grote getallen de verplaatsing meemaakte, een pluim voor hun sportieve ondersteuning. 

TERUG