NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - Futsal Topsport Antwerpen  1 - 5  (0-1)
   
DATUM 04-12-2015  21:15
   
DOELPUNTEN Zaaf 3, El Fahsi, Gomes 
   
VERSLAG Vrijdagavond stond er in Herselt een echte topwedstrijd op het programma. Noorderwijk ontving het grote FTA dat altijd meedoet voor de prijzen. Real kon geen beroep doen op Zerouali, Salah en Makrini. Deze spelers waren er niet bij door schorsing of ziektes. FTA daarentegen stond voltallig.

De wedstrijd wordt gespeeld in een overvolle sporthal en het talrijke publiek steunt luidruchtig hun team. 1’ FTA dreigt met schot dat onschadelijk wordt gemaakt door Talhaoui. 3’ Kherouach schiet voorlangs. Antwerpen durft geen pressing spelen en Real krijgt de mooiste kansen. In de vierde minuut gaat Ajouaou recht naar keeper af. Oog in oog maar de bezoekende doelman redt in hoekschop. Real dan met een zeer snelle corner Bouyakoubi ziet nog net dat zijn schot van de lijn wordt weggeveegd. Een echte topmatch dat is al duidelijk. Fahsi (ex-Real) komt alleen voor doel maar een superieure thuisdoelman weet ook deze kans te stoppen. Real krijgt een zoveelste mooie kans. Appie met een lob over keeper maar net naast. Veel pech in minuut 14, Kherouach ontzet de bal ongelukkig weg tegen een bezoekende speler en deze gaat tergend traag in het lege doel 0-1. Antwerpen krijgt kans om score te verdubbelen maar stuit op een zeer sterke Talhaoui. 16’ Gaat de thuisploeg op zoek naar de verdiende gelijkmaker. Kherouach alleen voor keeper maar bal voorlangs. Voorzet Ajouaou en El Kharroubi komt millimeters te kort om de bal in doel te schieten. 17’ Kherouach schot net naast. Zo gaat de eerste helft ten einde met een 0-1 score. Real verdiende veel meer na deze knappe eerste helft.

Tweede helft start furieus. De thuisploeg komt scherp uit de kleedkamer en Ajouaou rolt de verdediging op, de perfecte assist en Kherouach werkt de gelijkmaker binnen. 1-1. De sporthal “De Mix” davert. Beide teams worden vocaal gesteund door hun talrijk opgekomen publiek. FTA krijgt terug een kans via Hitou. Doelman Talhaoui speelt een zeer sterke wedstrijd en stopt het schot. Real met een schitterend ingestudeerde vrije trap naar Kherouach maar de bezoekende keeper is eveneens bij de pinken. Na 29’ komt FTA op voorsprong na een knap uitgespeelde aanval 1-2. Real probeert de gelijkmaker te forceren en de bezoekers counteren scherp. Na 34’ scoren ze de 1-3 hierop. Real gaat dan nog met een vijfde veldspeler proberen maar een uitgekookt Antwerpen maakt dan de wedstrijd stil met nog twee treffers.1-4 en 1-5. Zo gaat de wedstrijd naar het einde.

Besluit, Noorderwijk behoort tot de topploegen in eerste nationale maar Real vergeet hun kansen af te maken en gaat fysiek onderuit door een te smalle kern. Het heeft FTA doen bibberen. Real mist zo de aansluiting en blijft op de vijfde plek.

Nog 1 wedstrijd op het programma van dit jaar voor Real Noorderwijk. Een bekerwedstrijd waar zij hun bekerreputatie moeten proberen waar te maken tegen Beverlo.

Speelden voor Real Noorderwijk: Talhaoui Morad, Van Bael Davy, Scheerens Yannick, El Kharroubi Abderahim, Bouyakoubi Karim, Ajouaou Ahmed, Kherouach Abdullah, Ait Ikkou Hamza, Ward Vivijs, Bahloul Smail, Rahou Bilal en Lorenz De Bie. 

TERUG