NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD K.K. Malle-Beerse - Futsal My-Cars Roselies  3 - 4  (1-2)
   
DATUM 16-10-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 1-0 Caudron, 1-1 Karakilic, 1-2 El Filali, 2-2 Amajoud, 3-2 Didi, 3-3 Birinci, 3-4 Cirlincione 
   
VERSLAG Het is even schrikken als Paggetta in de beginminuten twee maal in actie moet komen. Daarna zien we de thuisdoelman bijna een kwartier niet meer.KK Malle-Beerse is baas en speelt een karrevracht kansjes en kansen bij mekaar. Daaruit puurt het slechts één doelpunt via Caudron die uit vrije trap de score opent. Na een goede actie van Daali begaat een Roseliesverdediger handspel en de bal gaat op de stip. Caudron trapt de penalty veel te slap. En als je zelf de kansen niet benut... Vier minuten voor de koffie krijgt KK Malle-Beerse een waarschuwing als El Filali alleen voor Paggetta opduikt. Gelukkig raakt hij -zelfs niet in twee keer- niet voorbij de thuisgoalie. Een minuut later mist Roselies nog een huizenhoge kans, maar even later kan Karakilic toch de gelijkmaker binnentrappen. En dan besluit Daali een handje toe te steken. Onbegrijpelijk een bal in de voeten van El Filali die alleen op Paggetta kan afgaan en het cadeautje niet laat liggen : 1-2.

In de tweede periode zorgt El Haoual voor het eerste gevaar. De keeper tikt over. Na een flauw schot van Daali op een verdediger volgt een gevaarlijke tegenaanval. Een minuut later wordt de ganse thuisverdediging met een simpel één-tweetje opgerold, maar Birinci mist. En dan toont Amajoud dat hij nog steeds een neus heeft voor doelpunten. Met een bal door de benen van de keeper scoort hij de gelijkmaker. Er zijn nu kansen aan beide zijden. Pauly legt klaar voor Didi die met een onhoudbaar atoomschot KK Malle-Beerse op voorsprong brengt : 3-2. En het wordt nog beroerder voor Roselies. Met nog bijna negen minuten te spelen staan er vijf fouten op de teller. En toch : na slap uitverdedigen weet Birinci de 3-3 te scoren. Het is nu een dubbeltje op z'n kant. Didi en Van de Vel stuiten op de keeper en aan de overzijde is Paggetta paraat op pogingen van Birinci en Karakilic. Met nog ruim vier minuten rolt Roselies de thuisverdediging op, maar besluit over. KK Malle-Beerse heeft pech als een bal van El Haoual op de paal belandt. En dan opnieuw : de thuisploeg verdedigt slecht uit en tegen een overmacht van drie tegen één kan zelfs Paggetta niet op. Cirlincione scoort de 3-4. En als het tegenzit, zit het ook echt tegen. Didi met een goed schot, maar Daali staat in de baan van de bal en voorkomt zo de gelijkmaker. Acht seconden voor tijd forceert Aktepe een tienmeter. El Haoual trapt de bal via de keeper op de paal. Maar : de scheidsrechter had nog niet gefloten en de tienmeter moet opnieuw getrapt worden. In het daaropvolgende tumult krijgen twee bezoekers hun tweede kaart. De herkansing van El Haoual wordt door de bezoekende keeper met de voet gered. In de resterende acht seconden krijgt KK Malle-Beerse nog één kans, maar die wordt knullig verkwist.

KK Malle-Beerse lijdt zijn vierde nederlaag op rij. Tijdens de rust had het 4-0 moeten zijn en dan waren de drie punten binnen. 

TERUG