NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - K.K. Malle-Beerse  5 - 4  (2-2)
   
DATUM 15-01-2016  21:15
   
DOELPUNTEN El Fahsi (1-0), own-goal (2-0), Didi 10m (2-1), 4 (2-2), Didi (2-3), Nesen (3-3), Achabar (4-3), El Haoual (4-4), Hitou (5-4) 
   
VERSLAG Het was weer een fantastische futsal avond in het Rooi te Berchem. Een streekderby met alle ingrediŽnten van het futsal in verwerkt, 2 ploegen met vastberadenheid om te winnen, technische hoogstandjes, duels op het scherp van de snee en een scoren verloop om tot het einde vingers en duimen van af te likken, met andere woorden, propaganda futsal van de bovenste plank!

Voor een volle zaal nam FTA de partij in handen en liep snel uit tot een 2-0 voorsprong, morste vervolgens met meerdere opgelegde kansen en mede hierdoor vocht Malle Beerse zich helemaal terug in de wedstrijd wat voor een rust stand zorgde van 2-2.

Na de pauze het zelfde spelbeeld, FTA bleef de kansen de nek omwringen en na een snelle overschakeling van Malle Beerse stond het plots 2-3. Plots sloeg de FTA motor aan en in een mum van tijd zette FTA de scheve situatie recht en stond er 4-3 op het scorebord. Maar nog was de wedstrijd niet gespeeld want na een enorme gemiste open kans van FTA aan het Malle Beerse doel belande de bal pijlsnel aan de andere zijde van het veld en scoorde Malle Beerse de 4-4 tegen de nette. Met nog 5 minuten te spelen kon de wedstrijd nog alle kanten uit, spanning ten top, mede door het blijven missen van open kansen door FTA. Maar plots was onze kapitein Aziz Hitou daar en plaatste de bal op een sublieme manier in het doel 5-4. Malle Beerse probeerde nog met een 5de veldspeler de bakens te verzetten maar FTA gaf geen krimp meer en blijft zo ook in de heenronde de ongeslagen leider in eerste nationale. 

TERUG