NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - Futsal Topsport Antwerpen  2 - 2  (1-1)
   
DATUM 06-11-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 1' Anik (1-0), 7' El Fahsi (1-1), 33' Ferrian (2-1), 39' Achabar (2-2) 
   
VERSLAG Hamza Zaaf bleef voor deze topper aan de kant na een verzwikking tijdens de training. Coach Bachar kwam aan de aftrap met Achabar, El Ghadaaoui, Hitou, El Faroussi en Zemmouri.

Na amper één minuut opende Anik op aangeven van Ferrian. FTA vond niet meteen de juiste kadans , maar na amper 3’ pakte EL Ghadaaoui geel voor een zogenaamde “schwalbe” terwijl het een penalty had moeten zijn. Ref Deckers bleef constant het verschil niet kennen tussen beide... FTA kwam aanvallend beter in de match tegen een zeer defensief Charleroi. Na 7’ was keeper Zemmouri even groggy door een schot van Liliu op zijn aangezicht. De corner ging voorlangs maar nog in dezelfde minuut mikte El Fahsi de bal hoog in het dak voor de verdiende 1-1. Achabar en El Ghadaaoui kwam even later kort voor doel maar de Durot pareerde. FTA kwam meer en meer in de match maar liet toch veel kansen onbenut. Charleroi bleef hakken met het botte bijltje en ref Deckers liet begaan met de 1-1 als ruststand voor een halfvolle zaal.

Na de rust zette FTA meteen druk maar Hitou miste voor doel. Na 32’ consternatie toen Achabar door Salhi met het gelaat tegen de tribunes werd geplakt en de Antwerpenaar met een bloedende hoofdwonde naar de kant moest. Salhi kreeg niet eens geel van de zeer partijdige arbitrage. Na 33’ gaf Liliu een mooi vrijschop naar Salhi maar die ging nipt over. Ferrian lukte kort daarop de 2-1. FTA ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker maar El Fahsi schoot over. Een goed uitkomende Zemmouri pareerde op schitterende wijze een poging van Salhi voor een leeg doel. Achabar, opnieuw op het terrein, nette op minuut 39 de dik verdiende 2-2. El Fahsi pakte nog belachelijk geel en Charleroi speelde bal rond tot het laatste fluitsignaal.

Beide clubs tevreden met het punt en FTA blijft met twee punten bonus aan de leiding voor Charleroi. Woensdagavond trekt FTA naar Proost Lier voor een vooruitgeschoven partij van 13/11. 

TERUG