NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Fenerbahce Beringen - Real Noorderwijk  2 - 3  (0-1)
   
DATUM 13-11-2015  21:15
   
DOELPUNTEN Rezki 2, Laarissi / El Kharroubi (2), Hicham Salah. 
   
VERSLAG De wedstrijd begint en de bezoekers komen op voorsprong wanneer Rakke scoort na een snelle uitbraak en 0-1. Beringen dreigt via schoten maar Morad stopt deze. Real dat meeste balbezit heeft dreigt met schoten uit tweede lijn. 10í Mouhcine voor keeper maar de thuisdoelman pakt de knappe lob. Noorderwijk heeft geluk wanneer de scheids ingrijpt met fluitsignaal terwijl de gelijkmaker binnen ging. Nog 6í te spelen en Real in foutenlast. Hierdoor moet Morad weer zijn klasse tonen op een 10-metertrap en doet dat ook. Met de rust lichtjes gevleid op voorsprong 0-1.

Tweede helft start snel en in de 22í scoorde Hicham de 0-2 na een zeer mooie aanval. Noorderwijk laat de kansen liggen om de score op te drijven en Beringen vecht zich terug in de wedstrijd al duurt het tot kort voor het einde. De thuisploeg komt twee minuten voor tijd terug tot 2-2. Maar Real blijft kalm en scoort in de laatste minuut de 2-3 via alweer El Kharroubi. Meteen ook de eindstand. Na de vele gemiste kansen was er een uitstekende doelman Talhaoui nodig om de drie punten mee te brengen naar Noorderwijk.

Speelden voor Real Noorderwijk: Davy Van Bael, Morad Talhaoui, Marouane Abderrahim, Abdullah Kherouach, Abderahim El Kharroubi, Hicham Salah, Yassin El Makrini, Ahmed Ajouaou, Mouhcine Zerouali, Ward Vivijs en Yannick Scheerens. 

TERUG