NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - F.P. Halle-Gooik  4 - 4  (1-2)
   
DATUM 26-02-2016  21:15
   
DOELPUNTEN 1' Manfroi 0-1; 7' Sababti 0-2; 20' Galan Carsi 1-2; 21' Hakkens 2-2; 22' Galan Carsi 3-2; 24' Adnane 4-2; 32' Teixeira 4-3; 40' Manfroi 4-4. 
   
VERSLAG Een nagenoeg volle sporthal Alverberg zag een hoogstaande topper waar de thuisploeg misschien in eigen boezem moet kijken voor het puntenverlies.
De match was nog maar 9 seconden bezig en Gelko werd verplicht te achtervolgen. De thuisploeg was niet aangeslagen, creŽerde kansen maar was onvoldoende scherp voorin.
Als dan Sababti de 0-2 mag scoren na balverlies van Beslija wordt het eventjes doodstil in de Hasseltse sport tempel. Toch geven de jongens van Luypaert niet op. Er wordt gestreden tot op de buzzer.
Gonzalo Galan Carsi net de aansluitingstreffer op hoekschop en het vuur zit er weer volledig in.

Diezelfde Gonzalo wordt dan de bepalende figuur. Eerst na een individuele actie met een assist voor Hakkens en daarna met een ongelooflijke knal voor de 3-2. Als eventjes later Adnane de 4-2 maakt, begint Halle-Gooik terug te voetballen en voert geleidelijk aan de druk op. Dit biedt Gelko nog kansen maar Dahbi laat na de landskampioen definitief uit te tellen. Het is echter Teixeira die Gooik terug in de wedstrijd brengt. Vanderlei kiest dan met Leo voor de laatste 5 minuten voor vliegende doelman. Kansen worden wel gecreŽerd maar de gelijkmaker blijft uit. Als iedereen denkt dat de buit binnen is, vindt Manfroi toch nog het gaatje en beseft Gelko dat er een unieke kans werd gemist.

Commentaar van de bezoekers: Het was een wedstrijd met twee gezichten. We domineerden de eerste helft en vergaten de score op te drijven. Hoe we dan een geruststellende 0-2 ruststand nog weggaven op 1 seconde van de rust veranderde de match. De eerste tien minuten van Hasselt na de rust waren fenomenaal. 

TERUG