NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Topsport Antwerpen - Real Noorderwijk  8 - 1  (2-1)
   
DATUM 27-03-2015  21:15
   
DOELPUNTEN 8í El Kharroubi (0-1), Hitou (1)1 en 2-1), 22í Zouggaghi (3-1), Yachou (4-1), 30í Zaaf (5-1), Zouggaghi (6-1 en 7-1) en o.g. Appie (8-1) 
   
VERSLAG De A-ploeg miste zijn start niet, in de eerste seconden treft Bouyakoubi al de paal. Er volgen kansen langs weerszijden en het is Noorderwijk dat eerst verzilvert : El Kharroubi met de 0-1 in de 8e min. Het verschil in eerste helft zat hem vooral in de efficiŽntie...Real verzuimde zijn kansen af te maken, Antwerpen deed dat wel. 2x Aziz Hitou en het staat 2-1. Met deze stand op het scorebord trekken we richting kleedkamers. Abdullah Kherouach (Kirri) moet geblesseerd de strijd staken bij de bezoekers en dat zullen ze geweten hebben.

Antwerpen komt in de 2e helft een pak agressiever uit de kleedkamer, amper 2 min. gespeeld en Zouggaghi is daar al met de 3-1. Real loert op de counter, snelle uitbraak Zerouali die alleen richting doel trekt maar nog foutief wordt gestopt door Zouggaghi. Heel Noorderwijk schreeuwt om rood...het wordt slechts geel. Geen 3-2, wel 4-1...Jawad Yachou. Het is duidelijk dat Real de eerste helft op zijn adem heeft getrapt en Antwerpen ook aanzienlijk scherper acteert dan in de eerste helft. 30' 5-1...Hamza Zaaf. De 6 en 7-1 zijn opnieuw van Zouggaghi. Real kan nog 1x scoren, helaas voor Appie in eigen netten : 8-1 is de einduitslag.
De cijfers zijn ietwat overdreven, doch Real kreeg een les is efficiŽntie vandaag.

Real Noorderwijk speelde met : David Morant, Abderrahim Marouane, Karim Bouyakoubi, Abderahim El Kharroubi, Hamza AÔt Ikkou, Mouhcine Zerouali, Hicham Salah, Abdullah Kherouach, Heutmen Kherouach, Yannick Scheerens, Joren Lambaerts en Davy Van Bael.

Voetnoot...het water was op rantsoen, onze afgevaardigde den Beire moest zelfs 2 flessen uit eigen zak betalen om onze ploeg van water te voorzien in de 2e helft...en na de wedstrijd kreeg trainer Gino Vervoort zijn SIS kaart niet meer terug omdat wij de kleedkamers niet hadden gekuist. Ze gingen de rekening naar onze club sturen... Gelukkig kon men besparen op de 3e scheidsrechter die niet kwam opdagen en kon men rekenen op de gratis hulp van de tafelscheidsrechter van Real Noorderwijk...
We speelden tegen de rijkste ploeg van Vlaanderen, 125.000Ä subsidie van stad Antwerpen, wij 0Ä van stad Herentals. 

TERUG