NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Futsal Team Charleroi - Real Noorderwijk  5 - 1  (1-1)
   
DATUM 13-02-2015  21:30
   
DOELPUNTEN 4’ Kherouach A. (0-1), 15’, 25’ en 26’ Inocencio Costa (1-1, 2-1 en 3-1), 27’ Leo (4-1) en 32’ Caudron (5-1) 
   
VERSLAG Bij de A-ploeg was de lijst afwezigen indrukwekkend. El Kharroubi, Salah, Aït Ikkou ontbraken, Zerouali nog niet fit...de kopzorgen voor coach Schapmans zijn niet min. Je speelt dan ook nog eens tegen de regerend landskampioen, bekerwinnaar, winnaar van de Bene league...een ploeg met een palmares om u tegen te zeggen. De ontvangst is zoals altijd hartelijk, maar op het terrein worden geen cadeaus uitgedeeld. Châtelineau eist meteen de bal op, doch de beste kansen zijn in de eerste minuten voor Real. Heutmen Kherouach komt alleen voor doel, Mouton redt. Na 3,5 min. is het raak voor de bezoekers, deze keer is het broertje Abdullah Kirri Kherouach: 0-1. Châtelineau komt meermaals gevaarlijk opzetten, doch doelman Morant is attent. De bezoekers krijgen zelfs nog enkele mogelijkheden om de voorsprong te vergroten via een bedrijvige Bouyakoubi en een uitstekend spelende Kirri Kherouach. De 1-1 valt eerder onverwachts wanneer de Braziliaan Glaydson Elieser Inocêncio van ver binnentrapt na een corner. Ruststand 1-1 en dat had niemand verwacht bij Real.

Châtelineau komt gemotiveerd uit de kleedkamers, de 2e helft is amper 15 seconden bezig en het staat al 2-1, opnieuw Glaydson. Noorderwijk doet nog altijd mee tot de 2e scheids besluit dat hij hands heeft gezien van Ferrian, rood en penalty er bovenop...tja... De afdruk van de bal stond nochtans op de schouder van Marco. Zwaar verdict en cruciale fase, vicepresident Struyf zat vlakbij en gaf na de wedstrijd eerlijk toe dat het geen hands was. Bouyakoubi gaat uitleg vragen en krijgt ook nog eens een geel kartonnetje onder de neus. Glaydson laat het niet aan zijn hart komen en trapt de penalty binnen: 3-1. Real is van slag en vermoeid, de Braziliaan Carello profiteert: 4-1. Het verdict wordt nog zwaarder als Terry Caudron de 5-1 tegen de touwen prikt. Er zijn nog 8 minuten te spelen... Iedereen zit op zijn tandvlees, tijd om te wisselen voor coach Schapmans. Van Bael, Caers, Scheerens, Jennes en Lambaerts mogen de wedstrijd uitspelen. Deze keer laten ze zich niet meer verrassen...jongens van rond onze kerkentoren tegen de vedetten van Châtelineau, petje af gasten ! De 5-1 blijft staan, we onthouden een sterke eerste helft van onze ploeg...volgende week moeten we thuis die punten pakken!

Real Noorderwijk speelde met: David Morant, Marouane Abderrahim, Karim Bouyakoubi, Abdullah Kherouach, Heutmen Kherouach, Marco Ferrian, Mouhcine Zerouali, Yannick Scheerens, Niels Caers, Joren Lambaerts en Joren Jennes 

TERUG