NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD FS Gelko Hasselt - Futsal Topsport Antwerpen  3 - 3  (2-1)
   
DATUM 14-11-2014  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ Kaddouri (1-0), 16’ Sababti (1-1), 17’ 10m. Bouzambou S. (2-1), 32’ Yachou (2-2), 35’ Bouzambou S. (3-2) en 37’ Zouggaghi (3-3) 
   
VERSLAG De verplaatsing naar FS Gelko Hasselt is altijd al een zware klus geweest voor FT Antwerpen. Ook nu was het niet anders. In een goed gevulde Alverberg kregen we dan ook een pot spannende voetbal te zien.

FT Antwerpen startte met Zemmouri, Sababti, Hitou, Zaaf en Zouggaghi

Na een minuut van bezinning voor het overlijden van de echtgenote van de voorzitter van Hasselt Georges Mees werd de wedstrijd op gang geblazen. Wij bieden Georges nogmaals onze oprechte gevoelens van deelneming aan.

Zowel FT Antwerpen als Hasselt begonnen met veel overgave aan deze wedstrijd, en al snel was duidelijk dat dit een wedstrijd ging worden op het scherp van de snee. Beide teams gingen er vol tegen aan. Er kwamen kansen aan beide zijde, toch was het Hasselt die het eerste kon scoren. Kaddouiri kon zich mooi vrijlopen en perfect afwerken.

8’49” minuut : Ilias Kaddouiri : 1 – 0

De wedstrijd bleef zeer evenwichtig en het duurde dan ook tot de 16de minuut eer er nog gescoord kon worden. Sababti trok vanop de middenlijn in de aanval en kon met een ver shot de Hasseltse doelman het nakijken geven.

15’23” minuut : Ahmed Sababti : 1 – 1

In de 17de minuut kwam Antwerpen op zes fouten te staan en Said Bouzambou trapte de 10 meter feilloos binnen.

16’26” minuut : Said Bouzambou : 2 - 1

Ruststand: 2 – 1

FT Antwerpen startte de tweede helft met Zemmouri, Sababti, Hitou, Attaibi en Zouggaghi

De tweede helft was een kopie van de eerste, twee ploegen die er vol voor gingen. Het was dan ook wachten tot de 12de minuut eer er weer iets te noteren viel. Yachou kon zich mooi doorzetten en de verdiende gelijkmaker scoren.

31’47” minuut : Yawad Yachou : 2 – 2

Enkele minuten later was en weer Said Bouzambou die Hasselt terug op voorsprong bracht.

34’18” minuut : Said Bouzambou : 3 – 2

In de 17de minuut van deze tweede helft was er een hoekschop voor Antwerpen, en met een ingestudeerd nummertje kon Sababti Zouggaghi bereiken perfect afwerkte.

36’25” minuut : Amar Zouggaghi : 3 - 3

Besluit:

Een zeer evenwichtige wedstrijd waarin de eerste helft Hasselt de betere ploeg was en de tweede helft Antwerpen. Een verdient gelijk spel is de juiste uitslag voor deze wedstrijd waarin beide doelmannen een buitengewone prestatie geleverd hebben. 

TERUG