NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVC U. Wellen - Real Noorderwijk  1 - 6  (1-4)
   
DATUM 10-01-2014  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Real Noorderwijk mocht zijn eerste wedstrijd na de winterstop al meteen op verplaatsing en trok richting Wellen (vroeger Kortessem), overgekomen vanuit de BZVB en een niet te onderschatten tegenstander. Om 20u gaven de youngsters de aftrap en gingen op zoek naar de 3 punten. Real kiest resoluut voor de aanval en het is Vanvolcksom die de score opent: 0-1. Wellen doet echter niet onder, Van Bael pakt uit met een klasse safe maar moet zich daarna toch gewonnen geven, de thuisploeg komt op gelijke hoogte : 1-1. Maar daarna is het weer Real dat de bakens uitzet. Vanvolcksom tikt door naar Arnoets, die past op Jasper Vivijs en de 1-2 is een feit. Wellen steekt opnieuw de neus aan het venster maar kent geen geluk bij de afwerking, de paal brengt redding voor de bezoekers. De 1-3 komt op de teller van Vanvolcksom te staan en de assist bij de 1-4 is opnieuw van Sven, afwerker is deze keer Ward Vivijs. Met deze stand wordt er gerust, de beloften van Real op een comfortabele voorsprong.

Zowel de thuisploeg als de bezoekers spelen in de tweede helft een pak kansen bij elkaar. Waar het vizier bij Wellen niet op scherp staat, is dat van de Noorderwijkenaren op punt gezet. Ward Vivijs tikt de 1-5 binnen. Brent Hendrickx treft bij een volgende aanval in eerste instantie nog de paal, daarna kan hij, op aangeven van Ward, toch scoren: 1-6. Kapitein Lambaerts komt nog alleen voor de keeper en ziet de bal naast het doel suizen... assist Kilic op Lambaerts, het schot belandt op de paal. De rebound is voor Saenen, doch deze keer kan de thuisgoalie redding brengen.... Bij Wellen ziet men nog een 10m-trap over doel gaan en zo blijft het scorebord op 1-6 staan. Pluim gasten !!!

Real Youngsters speelde met : Van Bael, Jasper Vivijs, Ward Vivijs, Vanvolcksom, Kilic, Cosemans, Saenen, Hendrickx, Arnoets en Lambaerts. 

TERUG