NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVC U. Wellen  8 - 0  (7-0)
   
DATUM 25-10-2013  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na een weekje rust werd er weer gevoetbald in sporthal De Mixx. Tegenstander was United Wellen en als voorsmaakje speelde Real Noorderwijk C hun competitiewedstrijd tegen De Bergen DS om 19u. Uitslag 5-3 ! Om 20u stonden de youngsters te popelen om af te trappen. Voormalig T2 Tom Geyskens diende vorige week zijn ontslag in, Andy Hermans en Gino Vervoort kregen de moeilijke taak om hem te vervangen. Kapitein Joren Lambaerts moet geblesseerd toekijken van in de tribune, Jelle Lauwers draagt de aanvoerdersband. De honger is groot, de schwung zit er meteen in...1e minuut en Vanvolcksom trapt de 1-0 al binnen. Wellen is nog niet bekomen van dit doelpunt of het is al 2-0, opnieuw Vanvolcksom. En Real gaat door op zijn elan, amper 3 minuten gespeeld en Brent Hendrickx met de 3-0. Vanvolcksom, Hendrickx, Saenen en kapitein Lauwers brengen de ruststand op 7-0.

De youngsters van Real spelen een heerlijke partij, ze controleren de wedstrijd in de 2e helft en Wellen kan daar weinig tegenover stellen. Brent Hendrickx trapt op aangeven van Jasper Vivijs de 8-0 op het scorebord. 5 min. voor tijd dan toch gevaar vanuit Limburgse hoek, de knal van Wellen sterft op de dwarslat. Doelman Aps kent een rustige avond, de nieuwe assistent-trainers kunnen tevreden terugblikken op een puike prestatie van hun team : 8-0 is de eindstand.

De Real beloften speelden met: Tim Aps, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Sven Vanvolcksom, Brent Hendrickx, Maverick Saenen en Jelle Lauwers. 

TERUG