NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - USM Cile Grace-Hollogne  1 - 3  (0-3)
   
DATUM 14-03-2014  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Real Noorderwijk C mocht de vrijdagavond op gang trappen en won verdiend met 4-1 tegen de De Fuik. Daarna kwamen de youngsters aan de beurt tegen de koploper in de reeks Gr‚ce-Hollogne. De Luikenaars staan autoritair aan de leiding bij de beloften en kunnen rekenen op een stevige blok. G-H komt al in de eerste minuut 0-1 voor via Bonnano. De jonge garde van Real laat zich niet ringeloren en speelt een leuk potje voetbal mee doch komt net dat tikkeltje ervaring tekort tegen deze goed op elkaar ingespeelde ploeg. De 0-2 valt eerder onverwacht, afwerker van dienst is Rossoux. En Real moet de kelk tot op de bodem ledigen wanneer het nog voor de rust de 3e goal slikt door een 10m-trap van Delbouille : 0-3 bij de rust dus.

Real komt agressiever uit de kleedkamers en speelt veel dominanter in de 2e helft. Kapitein Joren Lambaerts kan na een doorsteekpass van Ward Vivijs terug hoop brengen voor de youngsters : 1-3 ! Even later zit het spel op de wagen, Kilic wordt geprovoceerd en krijgt zelf nog rood bovenop, net zoals zijn uitdager. Beide ploegen met een mannetje minder, Real creŽert nu kans op kans maar benut er geen enkele meer. Joren mist nog een 10m-trap, Jasper Vivijs trapt op de paal, Rossoux van G-H krijgt ook nog rood, de 10m-trap van Pauwels flirt met de doellijn doch het doelpunt wordt niet toegekend, de bezoekende goalie redt nog een trap naar de kruising van Joren en in de laatste seconde gaat het schot van Pauwels nipt naast... Er zal zoveel meer in, toch speelden onze beloften een zeer verdienstelijke wedstrijd !

Real speelde met : Davy Van Bael, Yener Kilic, Karel Pauwels, Ward Vivijs, Jasper Vivijs, Yannick Arnoets, Maverick Saenen, Joren Lambaerts en Glenn Vranckx. 

TERUG