NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - RSC Koersel  7 - 4  (2-3)
   
DATUM 29-03-2013  20:00
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Nog 3 thuiswedstrijden stonden op het programma van Real Noorderwijk. Vrijdag werd de eerste afgewerkt tegen Koersel. De Limburgse ploeg draait al heel wat jaartjes mee in de middenmoot van het klassement en is zeker niet te onderschatten. Voor de beloften van Real was er maar één optie : winnen ! Koersel laat echter zien dat het geen hapklare brok is en ondanks de blits start van de Noorderwijkenaren blijft het bibberen tot diep in de 2e helft. Onze youngsters komen snel 2-0 voor via Bomboi en Van Der Auwera maar laten dan Koersel weer helemaal in de wedstrijd komen. Coels en Ekizoglu brengen de bezoekers terug tot 2-2. Real maakt het zichzelf knap lastig wanneer een schot van Ekizoglu door een thuisspeler in doel wordt gewerkt : 2-3 meteen ook de stand bij de rust.

De Real-boys komen scherp uit de kleedkamers en Caers kan op vrije trap de bordjes in evenwicht brengen : 3-3. Real is op dreef en haalt alles uit de kast om de 3 punten thuis te houden. Scheerens met een tikkeltje geluk 4-3, Caers opnieuw met de 5-3 en Becirbegovic op aangeven van Skeric 6-3. Wanneer Henkens Koersel terug brengt tot 6-4, proberen de Limburgers alles op alles te zetten door met een vliegende keeper te spelen. Het wordt nog bijzonder spannend voor het Noorderwijkse doel, doch van Bael houdt zijn netten verder schoon terwijl Skeric de score opdrijft tot 7-4. Einduitslag en opdracht volbracht ! Chapeau gasten en woensdag volgt de bekroning van jaren volgehouden labeur. Nog één puntje en de titel is binnen !!!

Voor Real speelden Van Bael, Scheerens, Caers, Bomboi, Skeric, Van Der Auwera, Peeters, Lambaerts, Becirbegovic en Lauwers. 

TERUG