NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - ZVC Mannschaft Kortessem  10 - 2  (6-1)
   
DATUM 05-04-2013  21:15
   
DOELPUNTEN 3’ 1-0 SLEYPEN Sven, 5’ 1-1 PUNIE Tom, 8’ 2-1 DURIS Haris, 10’ 3-1 COPPOLA Fabrizio, 14’ 4-1 HUYUK Mustafa, 16’ 5-1 COPPOLA Fabrizio, 194 6-1 COPPOLA Fabrizio, 23’ 6-2 JEHAES Franky, 24’ 7-2 COPPOLA Fabrizio, 28’ 8-2 DURIC Semir, 33’ 9-2 HUYUK Mustafa, 37’ 10-2 COPPOLA Fabrizio 
   
VERSLAG Voor de laatste thuismatch moest coach Rubio het stellen zonder spits Achadoud, die met werkverplichtingen verstek moest geven. Hierdoor werd Longo opgepikt met een nieuwe cap bij de elite.

Celtic was baas en al in de derde minuut ontbond Sleypen zijn duivels door naar binnen de te komen en staalhard de 1-0 te scoren. Twee minuten later duikt Punie op aan de tweede paal en kan knap doelman Decoster omzeilen voor de gelijkmaker. Doch in minuut acht kan Turks international Huyuk de perfecte kaats afleggen op de inlopende Duric H die doelman Op De Beeck kansloos laat, 2-1. En halfweg de eerste helft doet de kwieke Huyuk dat nog eens voor Coppola die knap de 3-1 scoort. Meteen is de ban al gebroken bij de bezoekers en kan Huyuk in de veertiende minuut een inloper in één tijd afronden, 4-1. Op een ingestudeerde hoekschop kan kapitein Coppola dan twee minuten later een leuk doelpunt scoren, 5-1. Een minuutje voor de pauze zet Sleypen nog een goede loopactie op links op. Maar als doelman Op De Beeck de bal niet goed weg krijgt profiteert Coppola met zijn derde van de avond voor de 6-1 ruststand.

Na de rust mag Jehaes met een mooie actie en dito stiftertje de 6-2 scoren. Maar vanaf dan is het al Celtic wat de klok slaat. Want slechts een minuutje later kan Coppola de bal recupereren en de 7-2 scoren. Even voor het einde van het derde kwart kan Duric S. naar binnen komen en doelman Op De Beeck tegenvoets pakken, 8-2. De mooiste van de avond komt er echter in de 33e minuut als Celtic een heel snelle aanval lanceert en met ééntijds voetbal Kortessem uit verband speelt en Huyuk kan scoren, 9-2. Celtic neemt gas terug en kan nog één keer uithalen als een snelle uitbraak over Longo via Sleypen bij Coppola belandt aan de tweede paal en de eindstand op 10-2 wordt gebracht.

In de titelstrijd is er nog niets beslist, want leider Bocholt kon met de hakken over de sloot een fel verzwakt Eisden-Dorp slechts nipt verslaan met 3-2 en blijft de dans nog steeds leiden met 3 punten voorsprong op ons. Bocholt heeft volgende week aan één puntje al genoeg om de titel op zak te steken. Wij moeten vol aan de bak in RSC Koersel in de hoop dat Heusden Zolder misschien toch nog kan stunten….. Het wordt in ieder geval spannend tot op de meet! 

TERUG