NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Defra Cars Grace-Hollogne - FC Dynamic Houthalen  0 - 6  (3-2)
   
DATUM 06-01-2012  20:00
   
DOELPUNTEN Hamid El Mansouri 0 - 1, Grace-Hollogne 1 - 1, Farid Tibari 1 - 2, Grace-Hollogne 2 - 2, Grace-Hollogne 3 - 2, Debusschere Mark 3 - 3, Grace-Hollogne 4 - 3, Porco Sandro 4 - 4, Vanecht Sven 4 - 5, Grace-Hollogne 5 - 5, Grace-Hollogne 6 - 5, Hamid El Mansouri 6 - 6 
   
VERSLAG Vandaag stond er voor ons een inhaalwedstrijd op het programma uit bij Defra Cars Grace-Hollogne de nummer 4 in de stand met titel ambities. Beide teams gingen voluit de thuisclub wilde graag bovenaan in de stand blijven en wij wilde graag de goede vorm van de laatste 2 weken behouden. Resultaat 2 teams die van de Eerste tot de laatste minuur voluit gingen een waar spektakel met doelpunten en spanning tot de laatste minuut. Na 5 minuten konden wij de score openen via El Mansouri Hamid. Maar halverwege de Eerste helft kon de thuisclub de stand in evenwicht brengen 1 – 1. Maar kort na de gelijkmaker kon Tibari Farid ons weer op voorspong brengen 1 – 2. Maar spijtig genoeg voor ons kon de thuisclub nog voor de rust 2 keer scoren 3 – 2 was dan de ruststand.

Ook in de Tweede helft kwamen wij het best uit de startblokken via een doelpunt van Debusschere Mark 3 – 3 en alles was weer te herdoen. Even later werd het dan in een spanende wedstrijd weer 4 – 3 voor de thuisclub Maar wederom konden wij gelijk maken dit keer via Porco Sandro en amper 1 minuut later kon Vanecht Sven ons weer op voorsprong brengen 4 – 5 Daarna werd onze tafel waarnemer naar de tribune gestuurd raar maar waar bij een uitbal voor Dynamic Houthalen ging de tegenstander voor de bal staan op nog geen meter afstand. Onze tafelwaarnemer vroeg voor de juiste afstand en moest naar de kant. De tegenstander kreeg vervolgens de bal ondanks dat zij de afstand niet respecteerde en konden daaruit scoren. Op dat moment had deze beslissing dus een grote inpakt. Zeer erg als je bedenkt dat de andere tafelwaarnemer van de thuisclub soms de klok vergat aan of uit te zetten om de tijd in hun voordeel te laten lopen. Dan begrijp ik best waarom er zo weinig clubs zijn op Nationaal vlak. In deze tumult slikten wij vervolgens nog een Tweede doelpunt en plots stond het 6 – 5 voor de thuisclub met nog maar 2 minuten te gaan. Maar gelukkig bleven wij daarna rustig en in onze kansen geloven, zodoende dat wij even later de verdiende gelijkmaker konden scoren 6 – 6. Al bij al een mooi resultaat uit bij Defra-Cars maar er zat meer in voor ons. Maandag weer aan de slag voor de Beker Van Limburg en vervolgens het volgende weekend op Winterstage in Manchester Engeland. 

TERUG