NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD United '76 Schoten - Real Noorderwijk  6 - 4  (3-0)
   
DATUM 24-02-2012  21:20
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Eerste het goeie nieuws, de beloften zitten nog steeds op titelkoers, 0 – 11 overwinning en nochtans zonder kapitein Peter Engels, mogelijk uit voor de rest van het seizoen. Volgende week komt co-leider Ougreé langs. De match van het jaar voor de Noorderwijkse beloften. Bij de A-ploeg was het andere koek. Iedereen van de partij maar blijkbaar met carnavalkopjes. Want de eerste vijftien minuten sliepen de Plompenboys. Khalid trapte wel op de paal maar weinig inzet. Schoten had van zijn laatste zes matchen er vier gewonnen, sinds de winterstop tappen ze daar wel uit een ander vaatje. Nordine Amajoud één keer los en de 1 – 0 op het bord. Aftrap en El Mehdi alleen voor doel en 1 – 0. Opnieuw Khalid op de paal en geen aansluitingstreffer. Zesde fout voor Noorderwijk en natuurlijk Amajoud achter de bal en zowaar 3 – 0 met de rust.

Na de pauze en de donderpreek van coach Plompen en alerter Berkemus. Van bij de start met vliegende keeper Hermans, Vanderauwera knap op Khalid en 3 – 1 en opnieuw een wedstrijd. Noorderwijk zeer offensief, maar balverlies is dan dodelijk, Dihay met de vier – één. De bezoekers zijn nu wel wakker, Khalid derde keer op de paal en geen aansluitingstreffer, integendeel de 5 – 1 via Amajoud. Met enkel nog spitsen in de ploeg en Wagemans als laatste man is het al Noorderwijk wat de klok slaat, en het lijkt te lukken. Khalid via Wagemans 5 – 2. Opnieuw een vrije trap en uitblinker Amajoud met zijn vierde, 6 – 2. Noorderwijk speelt alles of niets en Issam op Khalid 6 – 3, direct nadien Wagemans met een gemeten voorzet op Khalid en zowaar 6 – 4. Spijtig genoeg duurt een half maar twintig minuten en hoewel er nog hete standjes te bewonderen zijn, scoren lukt niet meer.

Real Noorderwijk speelde met: Witvrouwen, Van Der Auwera, Issam, Khalid, Bomboi, Plompen, Wagemans, Caers, Lambaerts en Van Bael. 

TERUG