NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Real Noorderwijk - RSC Koersel  3 - 2  (2-2)
   
DATUM 17-02-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Geen Andy Hermans en geen Appi Azzimani aan de aftrap, beiden geschorst voor de thuismatch tegen rode lantaarn Koersel. Tim Wagemans kwam na wekenlang blessureleed eindelijk opnieuw aan de aftrap. De bezoekers hebben het moeilijk als debutant in hun eerste seizoen in tweede. Ze raken onderaan niet weg, konden tot nu toe slechts één keer winnen maar maakten in hun thuismatch het Noorderwijk zeer moeilijk. Enkel de inbreng van belofte Niels Caers kon toen voor kentering zorgen. Bij de thuisploeg waren ze vrijdag nog niet wakker of ze stonden 0 – 2 achter. Bezoeker Mendez-Fernadez profiteerde twee keer van een misverstand in de thuisdefensie. Achtervolgen zoals het al een heel seizoen het geval is. Noorderwijk heeft de zwakste aanval in 2e, Koersel de slechtste verdediging. En dat was goed merkbaar, een actie via Issam op rechts, voorzet en wie anders dan Khalid op de goeie plaats en binnen, 1 – 2. Noorderwijk ging op zijn elan door, opnieuw Khalid Ait Salah, een schot van ver en de 2 – 2 op het bord. De Berkemussen waren duidelijk beter dan zijn tegenstrever maar veel kansen waren er niet.

De tweede helft was een copy van de eerste met een sterker Noorderwijk, het meeste balbezit voor de thuisploeg maar scoren lukt al een heel seizoen moeilijk. Een knap ingestudeerd nummertje zorgde voor de winnende treffer. Hoekschop en derde treffer voor Khalid, zijn dertiende in het totaal dit seizoen. De veertig van vorig jaar zal hij dit keer niet halen, de kwetsuren eisen hun tol. De Beloften deden het nog beter, een zeven – één overwinning en opnieuw seizoen leider samen met Tongeren dat de vorige leider Ougrée klopte. De titel kan voor de jonge gasten.
Volgende week moet Noorderwijk naar Schoten en daar willen de Berkemussen twee overwinningen pakken.

Real Noorderwijk speelde met: Witvrouwen, Van De Auwera, Issam, Khalid, Bomboi, Plompen, Michiels, Wagemans, Peeters en Van Bael. 

TERUG