NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD MFC SI Heusden-Zolder - ZVC Leopoldsburg  5 - 5  (1-1)
   
DATUM 20-01-2012  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Na een bewogen wedstrijd met 2 rode kaarten, voor Rossi van SI respectievelijk Putzeys van ZVC, is de wedstrijd geŽindigd op een billijk gelijkspel.

ZVC Leopoldsburg start aarzelend en er is een goeie Dieter Conard nodig om SI het scoren te beletten. Maar in de 10' wordt het dan toch 1 - 0. Daarna begint Leopoldsburg langzaamaan in de match te komen en een minuut voor tijd wordt de druk beloond met een doelpunt van Mike Verheyen: 1 - 1

In de tweede helft is het na 5 minuten al 1 - 3 met goals van Bart Goessens en Bob Putzeys. Dan krijgt Rossi eindelijk rood nadat hij al de hele wedstrijd fouten heeft gemaakt op o.m. target-man Kurt Vermeiren.

In de 29' scoort Verheyen de 1- 4. Maar Heusden-Zolder dringt aan en komt terug tot 2 Ė 4. Bob Putzeys zorgt korte tijd nadien voor een comfortabele voorsprong: 2 Ė 5. Winst ligt in 't verschiet. Doch de gastheren knokken zich terug in de match: 3 Ė 5.

Leopoldsburg verliest dan door twee gele kaarten zijn speerpunt, Bob Putzeys. Dat scheelt een slok op de borrel. Heusden-Zolder kan uiteindelijk een gelijkspel uit de brand slepen met twee 10 meters, die beide worden omgezet: 5 Ė 5.

Concluderend kunnen we stellen dat dit gelijkspel de perfecte weergave is van het spelvertoon. ZVC zat niet zo goed in de wedstrijd en moest het gelijkspel toestaan door een te hoge foutenlast; Heusden-Zolder speelde op karakter en verdiende op die manier een punt. (Ph. Van Beeck)

ZVC speelde met: Conard, Bijloos, Goessens, Verheyen, G.Di Giambattista , Vermeiren, Cosemans, Pauwels, Wawrzak, Putzeys, Trippaers. 

TERUG