NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Salaam Mechelen - ZVK Celtic Houthalen '94  4 - 2  (1-0)
   
DATUM 18-11-2011  21:15
   
DOELPUNTEN Kelkagi (1-0), Achadoud (1-1), Dos Santos (2-1), Kelkagi (3-1), El Messaoudi (4-1) en 10m. Teodori (4-2). 
   
VERSLAG Celtic trok vol goede moed naar Mechelen. De prestatie van afgelopen week bracht een karrevracht aan zelfvertrouwen. El Ouadi kampt momenteel met een mindere periode en komt om persoonlijke redenen niet toe aan trainen. Hij werd terug verwezen naar de beloften door coach Biloro. Een gedreven en goed trainende Teodori nam zijn stek in voor de wedstrijd in Mechelen. Celtic begint ook sterk aan de partij met meteen een scherpe uitbraak via Duric, die de voorzet echter achter Achadoud meet. Mechelen dient meteen van antwoord en kan in de 3’ dom balverlies van Abidar afronden in het dak van het doel, 1-0, Kelkaghi. Celtic krijgt meteen daarna tot 3x toe een goede kans op de gelijkmaker. Celtic heeft balbezit en kan daar véél te weinig mee doen. Tot in de 17’ Duric niet de juiste keuze neemt bij een 3-tegen-2 uitbraak. De counter van Salaam belandt op de paal. Een minuutje later krijgt Celtic nog 3 goede doelkansen via Huyuk. Maar ook hij kan niet scoren. In de laatste minuut voor de pauze moet Baeten 2x zijn kunnen tonen op pogingen van de thuisploeg.

Na de pauze komt Mechelen aan de eerste poging via El Loubsi die over puntert. De eerste echte kans van Celtic is wél raak, Achadoud 1-1. De berusting werd meteen een uppercut, want een minuutje later wordt Dos Santos alleen gelaten aan de 2e paal en krijgt alle tijd om met een gekraakt schot doelman Baeten door de benen te vloeren, 2-1. Celtic probeert de druk te verhogen, maar verkijkt zich op de eerste counter van Mechelen, die Kelkaghi afrondt, 3-1. Na 5’ moet Coppola redden van op de lijn en de gemoederen beginnen op te lopen bij de Celtici. Rond halfweg de herneming wordt een volgende counter van Mechelen door El Loubsi afgerond, 4-1. De wedstrijd is gespeeld al komt Celtic in de 37’ via een 10m doelpunten van Teodori nog in de partij. Celtic begint dan pas de druk écht op de ketel te zetten en Huyuk krijgt dé uitgesproken kans aan de 2e paal in de 39’, maar hij besluit onbegrijpelijk tegen de lat. Geen aansluitingstreffer voor Celtic dat met een kater terug afreist naar Houthalen.

Volgende week ontvangen we thuis Herstal in opnieuw een 6-punten-wedstrijd. Ik ben benieuwd of onze jongens de boodschap hebben begrepen. 

TERUG