NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Atlas Mechelen - ZVK Meeuwen  9 - 4  (6-2)
   
DATUM 07-05-2010  22:15
   
DOELPUNTEN 1 'Clerkx Klass 0-1, 8' Afkir Brahim 1-1, 10' Rabhi Nabil 2-1, 12' Oizaz Brahim 2-2, 14' Rabhi Nabil 3-2, 18' Tabane Rachid 4-2, 18' Afkir Brahim 5-2, 19' El Boudati Khalid 6-2. 24 'Clerkx Klass 6-3, 25' El Boudati Khalid 7-3, 33' Clerkx Klass 7-4, 37' Bennaamar Redouan 8-4, 38' Afkir Brahim 9-4. 
   
VERSLAG Meeuwen zonder Geelen (geschorst) en Hontis (privť) begint uitstekend aan de wedstrijd. Reeds na 10 seconden tikt Clerkx de openingstreffer aan de 2e paal binnen na een assist van Bosmans. De thuisploeg is even van slag en daar profiteert Meeuwen bijna van . Na 5 minuten een identieke aktie met Gijbels nu als aangever maar de intikker van Clerkx sterft op de paal. Dit is het sein voor de thuisploeg om een versnelling hoger te schakelen, en na een mooie individuele aktie van Afkir hangen de bordjes weer gelijk. Enkele minuten later zorgt Rabhi met een ver schot voor de voorsprong van de thuisploeg. Meeuwen slaat terug via Oizaz na een collectieve aanval over Bosmans en Clerkx. De thuisploeg laat niet betijen en via een subtiele intikker van El Boudati staan ze terug op voorsprong. De laatste 2 minuten vůůr de rust legt de thuisploeg de wedstrijd in een definitieve plooi met 3 doelpunten.

Meeuwen wil er in deze laatste wedstrijd toch nog iets van bakken en komt goed uit de kleedkamer. Clerkx kan dan ook al snel milderen tot 6-3. Nog dezelfde minuut spat een poging van Battista op de paal uiteen. Als de thuisploeg dan op de tegenaanval scoort is de wedstrijd definitief beslist. In de laatste minuten diept het technisch sterk Mechelen de kloof nog uit tot 9-3.

Mechelen is een technisch sterke ploeg met enorm veel individuele capaciteiten. Ze eindigen verdiend op een 2e plaats.

Meeuwen beŽindig dit moeilijk seizoen op een voorlaatste plaats, maar zal volgend jaar opnieuw kunnen starten in 2e nationale. 

TERUG