NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD EGR Zonhoven - ZVK Lommel-Wezel United  2 - 6  (2-0)
   
DATUM 04-12-2009  21:15
   
DOELPUNTEN 8í Pinna (1-0), 20í Rossi (2-0), 23í Raguragui (2-1), 24í en 25í Bekaert (2-2 en 2-3), 27í Raguragui (2-4), 30í en 38í Bekaert (2-5 en 2-6). 
   
VERSLAG Na een mat begin kreeg EGR, o.m. nar het inbrengen van Magouz, meer greep op het vertoon. Heel terecht liep ze tot 2-0 uit. Het had tussendoor ook best 1-1 kunnen worden maar Buys geraakte niet voorbij een attente Drillieux. De wedstrijd kantelde kort na de pauze helemaal. EGR was weer het beste begonnen maar toen Pinna volkomen onterecht door de scheidsrechter met rood werd uitgesloten, graaiden de attente bezoekers de volle pot mee. EGR was totaal van de kook en verloor even later ook nog Rossi met zijn tweede gele kaart. Ook coach Beckers moest nog naar de tribunes. Grote man in de afgang van EGR was zonder meer de 19-jarige Johnny Bekaert die maar liefst viermaal scoorde. Op zich was het een fijne degradatiethriller maar de arbitrage door de hoofdscheidsrechter trok gewoon op niks.

Verslag LW United

LW United zonder de geel geschorste Cammalleri startte gretig. De eerste kans was voor Merlino maar Drillieux zat er goed tussen. Vervolgens was het wachten tot in de 9de minuut Pinna er mooi 1-0 van maakte. LW United had optisch overwicht maar maakte de kansjes niet af en een minuut voor rust strafte Rossi op de counter zoín gemiste kans af, 2-0 en rusten.
Na de pauze startte LW United goed en in de 24ste minuut maakte Raguragui er 2-1 van. Vlak voordien had Pinna voor een te late tackel op Merlino wel rood gekregen. In diezelfde 24ste minuut kon Bekaert ook nog de 2-2 tegen de netten trappen. LW United was op dreef en twee minuten later maakte Bekaert er 2-3 van. Nog een minuut later maakte Raguragui er met een knappe stiftbal 2-4 van. LW United bleef druk zetten en in de dertigste minuut scoorde Bekaert de 2-5. LW United kon de match nu uittikken en dat deed het ook. Een dikke twee minuten voor tijd scoorde Bekaert de 2-6. Vlak hierna gunde coach Thoelen de 19 jarige Bekaert zijn verdiende applausvervanging. De 17 jarige Thoelen kwam hem vervangen en hiermee maakte hij zijn debuut in 1ste nationale. Al bij al een verdiende zegde voor het jeugdige en Limburgs getinte LW United. 

TERUG