NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - ZVC Klein-Brabant  2 - 1  (0-0)
   
DATUM 05-12-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 26í El Haoual (1-0), 27í pen. Jaffal (2-0) en 35í Peters (2-1). 
   
VERSLAG De Sint was er, maar zag geen grootse wedstrijd

De Sint kwam de aftrap geven en was hiermee zowat het enige spannende van de eerste helft van deze partij. Het duurde 18 minuten voordat Edegem een eerste echte kans kreeg om op voorsprong te geraken, maar Samir El Haoual zag zijn 10 metertrap door Ken Beaudoux gestopt worden. Voor de rest kon men in deze eerste helft maar twee dingen vaststellen. Edegem dat onnodig veel balverlies leed, door slechte passen of ongeconcentreerd voetballen en Puurs dat vrij stug verdedigde en daarbij niet geen fouten schuwde. In de laatste seconde kwam Edegem dan nog goed weg toen Puurs de bal nog via binnenkant paal terug uit het doel zag komen.

Na de pauze kwam er een ander Edegem uit de kleedkamers (Algemeen Managers had even zijn woordje gedaan tegen de voltallige groep) en was het Samir El Haoual die in de 6de minuut de score opende. Eťn minuut later werd Yassin Abdouni op een foutieve manier in het doelgebied gestopt en scheidsrechter Wathelet legde de bal op de stip. Aziz Jaffal nam deze voor zijn rekening en zette de 2-0 op het bord. In de 15de minuut kon Dave Peeters een vrijschop voorbij de Edegem muur plaatsen en Thierry Rousseau had geen enkel verhaal 2-1. Zowel Edegem (Aziz Jaffal) als Puurs (Dave Peeters) konden in de 18de minuut een 10 meter niet benutten en kon Edegem met een magere 2-1 zege de drie punten toch thuishouden.

Al bijeen een niet hoogstaande wedstrijd waarin in de tweede helft een groot aantal gele kaarten werden uitgedeeld (acht in totaal) en men kon niet zeggen dat deze niet terecht waren. Nadat bestuursleden, sponsors en supporters de zure pil van een ondermaatse wedstrijd hadden doorgeslikt was het feestje met DJ Johnny dan wel weer een succes. Iedereen kon naar huis gaan met de gedachte dat het alleen maar beter kan worden. 

TERUG