NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Charleroi Action 21  0 - 6  (0-2)
   
DATUM 05-11-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 15' JULIEN PAULY 0-1, 18' BETINHO 0-2, 26' VAN MELKEBEKE JHONNY 0-3, 30' BETINHO 0-4, 33' SAAD SALHI 0-5, 35' BETINHO 0-6 
   
VERSLAG Met een echt NOODTEAM moest LIER het rooien tegen de BELGISCHE supermacht, ZONDER de 2 geschorsten (MICHIELS BART, en JACOBS JURGEN en de 2 gekwetsten DE CEUSTER en LANGMANS en werden al afgeschreven : HUYSMANS en ZOUBAIR ELKHORABI. LIER deed niettemin goed mee - creŽerde over heel de wedstrijd toch tal van doelkansen - doch kwam NIET tot scoren - spijtig want de einduitslag 0-6 was een VEEL te ZWAAR verdikt voor de LIERENAARS 3-6 ware een realistischere uitslag geweest.

Bij PROOST beleefde doelman NORBERT LAENENS een superdag (beter en balvaster dan zijn opunent langs de overzijde FEHRMANN die tal van ballen loste doch Lier kwam NET dat IETSJE tekort - maar dat is ervaring.

De Lierse belofte EL KHAROUBI ABDERAHIM speelde zich in de kijker voor de volle tribune en voor bondscoatch MEURS - dit wordt ZEER ZEKER een wissel op de toekomst

Goede wedstrijd vanwege PROOST tegen een ingecalculeerd verlies - maar 1 man bij Lier was winner: DE KASSIER, dat is ook belangrijk. 

TERUG