NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Paraske Bowl Morlanwelz - Krijnen Keukens Malle  7 - 1  (3-1)
   
DATUM 08-02-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 4í Aleixo 1-0, 7í Toukouki 1-1, 17í Lemaire 2-1, 20í Azevedo 3-1, 22í Aleixo 4-1, 31í Dendane 5-1, 33í Azevedo 6-1 en 40í Dendane 7-1. 
   
VERSLAG Malle moest het deze wedstrijd stellen zonder de geschorste Gessner. Ook moest Malle spelen in een even grote zaal als wanneer ze thuis spelen en thuis hebben ze zelfs meer supporters. Raar dat deze wel een licentie kreeg.

Dat dit geen makkelijke wedstrijd voor Malle ging worden was op voorhand al geweten, maar Malle begon goed aan de wedstrijd met veel balbezit. Toch was de eerste kans van de wedstrijd voor Morlanwelz , waarbij Carllo Aleixo hem net naast schiet. Ook de 2de kans van de avond was voor de thuisploeg , maar hier zorgde Maes voor de redding. Malle moest toch vooral defensief spelen , want Morlanwelz probeerde van allerlei kanten en afstanden. Helaas kon het niet blijven duren en in de 4de minuut rondde Carllo Aleixo in de verste hoek af. Malle antwoorde hier fantastisch op , in de 7de minuut zorgde Toukouki voor de gelijkmaker met een individuele actie en trapte dan in de linker benedenhoek. Malle ging hierna op zoek naar de voorsprong. Azzimani veroverd de bal en stormt af op doel , maar trapt op de doelman. Hierna begon Morlanwelz terug aan te vallen en Carllo Aleixo trapt van op ongeveer 10 meter , Maes redt. Vervolgens blijft Maes een hele hoop werk krijgen , maar hij is op geen enkel foutje te betrappen gedurende de hele avond. In de 17de minuut speelt Malle een mooie kans bijeen , Azzimani krijgt de bal en speelt hem naar Verbeeck die hem in het zijnet plaatst. Ook al doet Malle zoveel moeite om een voorsprong uit te bouwen , komt deze toch aan de overzijde , Lemaire krijgt de bal en trapt hem net naast Maes binnen. 2-1. In de 19de minuut Probeert Verbeeck met een afstandsschot de gelijkmaker te scoren , maar hij vliegt naast. Malle blijft ervoor gaan en Azzimani onderneemt ook nog een poging , maar deze wordt via een voet in corner geduwd. In de20ste minuut Legt Morlanwelz via Santos Azevedo de ruststand vast. 1-3.

Bij aanvang van de 2de helft zorgt de thuisploeg terug voor gevaar. Neukermans staat vrij in het centrum , krijgt de bal toegespeeld maar besluit naast. In de 2de minuut was het dan zover , Carllo Aleixo komt helemaal alleen voor doel en trapt de 4-1 binnen. Malle blijft niet bij de pakken zitten en dat resulteert in enkele kansen voor Malle , Van Bavel trapt op de keeper van aan de zijlijn. Govers trapt van op p afstand erover. Naalden die na een snelle counter de bal er niet in krijgt en Toukouki die in het gerommel voor doel iets te zwak trapt. Toch creŽert de thuisploeg ook de nodige kansen , Zoals Carllo Aleixo die op de binnenkant van de paal trapt. In de volgende 5 minuten komen er aan beide kanten evenveel kansen , maar in de 11de minuut is het Morlanwelz die de netten vindt , NR 11 zorgt voor de actie en de voorzet en Dendane schuift de bal binnen. 5-1. In de 13de minuut heeft Malle weeral pech, Santos Azevedo scoort op de counter. 6-1. In deze minuut krijgt Naalden geel toegewezen. Tot de 17de minuut blijft Morlanwelz aanvallen , maar Malle had de handdoek nog niet in de ring gegooid en deden er alle voor om niet nog een doelpunt tegen te krijgen. In de 18de minuut kreeg Azzimani nogmaals de kans ,maar de keeper staat in de weg. Ook al deed Malle er alles aan om nog een doelpunt tegen te krijgen , het mocht niet zijn in de laatste minuut trapt Dendane de bal binnen en legt zo de eindstand vast. 7-1.

Ook al speelde Malle een goede wedstrijd tegen het nummer 3 uit het klassement , ze kwamen toch nog iets tekort . Maar met dit team van Malle zullen nog een hele boel ploegen het knap lastig krijgen. 

TERUG