NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - Carolo Team Charleroi  6 - 2  (3-1)
   
DATUM 15-02-2008  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ Toukouki 1-0, 13’ Gessner 2-0, 15’ Abela 2-1, 16’ Gessner 3-1, 21’ Toukouki 4-1, 27’ Van Bavel 5-1, 37’ Oubella 5-2 en 38’ Van Bavel 6-2. 
   
VERSLAG Geen problemen voor Malle tegen CT Charleroi

Malle heeft tegen CT Charleroi het duel tussen de kampioenen van vorig seizoen in tweede afdeling met 6-2 gewonnen. Toukouki (tegen zijn ex-ploeg), Van Bavel en Gessner verdeelden de doelpunten onder elkaar en scoorden elk tweemaal. In de stand blijft Malle weg uit de gevarenzone. Doordat Malle zijn laatste vier competitiewedstrijden had verloren, was winnen de enige optie. CT Charleroi telde nog maar twee punten, maar één daarvan werd behaald tegen... Malle. Van onderschatting kon dus geen sprake zijn. Het was uitgerekend Toukouki die tegen zijn ex-ploeg de ban brak door een mooie aanval over drie stations af te ronden. Even later toonde Gessner dat hij ook op 36-jarige leeftijd nog een van de beste spelers in eerste klasse is. Even goochelen, de bal vrijmaken en vervolgens de doelman vloeren met een strak schot. De geruststellende 2-0 stand bleef niet lang staan. Heel Malle maakte zich klaar voor een corner toen CT Charleroi doodleuk de tegenaanval inzette en de 2-1 scoorde. Na deze warrige fase was er een goede Maes nodig om de gelijkmaker te verhinderen. Niet geheel toevallig was het opnieuw Gessner die Malle de nodige ademruimte gunde met de 3-1. Al werd hij nu wel geholpen door een Henegouws been. 3-1 was ook een terechte ruststand.

De tweede helft begon voorspoedig. Toukouki snoepte zijn ex-ploegmaats de bal af en maakte er met zijn tweede van de avond 4-1 van. Vijf minuten later pikte Van Bavel na een counter uit het boekje ook zijn doelpuntje mee: 5-1. Doordat Charleroi er niet meer in leek te geloven en bij Malle de concentratie een beetje verslapte, werd de wedstrijd wat rommeliger. Gessner zorgde bijna voor het orgelpunt, maar zijn lob van aan het eigen doel ging nipt naast. Een minuut later milderde Charleroi nog tot 5-2, maar Van Bavel had het laatste woord en zette 6-2 cijfers op het bord. CT Charleroi probeerde het nog met een vliegende keeper, maar de score bleef ongewijzigd. 

TERUG