NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - M.S.C. Antwerpen  5 - 3  
   
DATUM 16-03-2007  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Celtic klopt Antwerpen en vestigt zich flink op plaats 4.

Gisteren avond kregen we week nummer 2 van de waarheid. Vorige week ongelukkig verloren tegen Herstal en nu kwam Antwerpen op bezoek. Er werd in Antwerpen weliswaar verloren met 11-3, maar het moet gezegd, dt was ook de allerlaatste overwinning van Antwerpen tot nog toe.

Maar met die 11-3 in het achterhoofd leek Antwerpen er toch vrij gerust in vanavond. De match op zich begon zoals wel vaker dit seizoen aan een heel laag tempo. Lang durde dit niet, want in zijn eigen gekende stijl rusht Rossi in de 6' door deAntwerpse verdediging heen en knalde de 1-0 tegen de netten. Antwerpen was meteen wakker, maar bij een ingestudeerde corner tikte Salmy de 2-0 op het scorebord in de 10'. Antwerpen bleek niet echt een antwoord te kunnen creeren, dus schoot Bali maar vanuit de 2e lijn. In de 13' lukte hij aardig in zijn opzet en knalde de 2-1 tegen de netten. Antwerpen kwam beter in de match en 2' later puntte Hajoui de gelijkmaker voorbij Sacchini. Celtic probeerde nog steeds openingen te creeeren en kwam zo op een minuutje voor rust aan d uitgesproken kans om opnieuw op voorsprong te komen, maar Salmy knalde hem tegen de paal. Net voor affluiten knalde Bistrussu nog net voor langs.

Na de rust bleef Celtic op hetzelfde niveau spelen onder impuls van een uitmuntende El Haoual. Dit tot grote ergernis van Antwerpen, en Bali werd kop van jut in de 24', wanneer die met en 2e gele kaart werd bedacht na een uithaal naar de arbiter. En na slechts n luttele speelminuut knalt Rossi op doel, maar de bal wijkt af via Deriouch. Celtic opnieuw op voorsprong, maar kan niet bevestigen, aangezien Antwerpen nu meer risico's ging nemen en toch nog probeerde terug te komen. Oizaz kon die gedachtengang teniet doen, maar vergat te scoren in de 29'. Salmy knalde ook nog tegen de paal en Antwerpen kwam op nieuw op gelijke hoogte via Stoop, die in 3 tijden de bal voorbij Sacchini kreeg gemoffeld, 3-3. Lang echter duurde het geluk van Antwerpen niet, want Rossi speelt Bistrussu aan die knap ingelopen komt en de 4-3 scoorde. Twee minuten later, zorgde Salmy voor de 5-3 na knap inspelen van Nelis. Nadien mist Zourbaze nog voor een open goal en Jamal, miste nog met 2 tegen 1.

Mr, de 2e match van de waarheid werd gewonnen, mt een bevestiging van het vermoeden en een sportieve revanche voor het zware verlies in de heenronde.

Volgende week zit de verplaatsing naar Beyne erop en ondanks de ranking van Beyne zal de ploeg niet de onderschatten zijn. Benieuwd of Celtic kan bevestigen ... Met sportieve groeten,

Frank Claes, Zvk Celtic Houthalen '94 

TERUG