NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Celtic Houthalen '94 - Krijnen Keukens Malle  6 - 5  
   
DATUM 13-04-2007  21:15
   
DOELPUNTEN  
   
VERSLAG Celtic verdiend matchwinnaar, Malle verdiend kampioen !!!

Ja jongens, zo zie je maar hoe het kan verkeren in futsalland. Afgelopen week werd er nog futloos verloren in Ougrťe, en vanavond moeten de leiders op de knieŽn. Met de komst van Malle stond er meer op het spel dan alleen maar dat matchke winnen.Er leeft ook nog zoiets als sportief revanche nemen op het 8-3 verlies vanuit de heenronde ťn de ploeg speelde ook zijn ziel uit zijn lijf om Malle op de knieen te krijgen. Malle, u weet wel.... de ex-ploeg van Jamalle El Haoual.

Nochthans begon de match niet zo denderend voor Celtic dat op achterstand kwam na een puntertje van El Morabet en helemaal begon te blozen bij de 0-2 via Van Bavel die Malle op titelkoers bracht met een pegel vanuit de 3e lijn. Maar Celtic bleef daarentegen rustig (het is wel al eens anders geweest dit seizoen) en probeerde nu Malle vast te zetten. Dit lukte wonderwel, want eerst knalde kapitein Rossi de 1-2 tegen de netten en nadien speelde Celtic knap uit voor de Malse goal en legde Salmy de 2-2 op aangeven van Rossi achter doelman Maes. Nu moet het wel gezegd dat die doelman Maes meer dan behoorlijk stond te keepen, want zowel op een knal van Bistrussu als op een pegel van Rossi, hield hij zijn doel vrij terwijl dit eigenlijk gemaakte doelpunten waren. Maar goed, het bleef bij de 2-2 en op basis van de kansen op doel mocht dat al ietsje meer zijn voor Celtic, vooral omdat Salmy een 10m gepareerd zag door doelman Maes, maar Malle staat niet voor niets aan de leiding van het kampioenschap.

Na de rust begon Celtic aan de wedstrijd zoals het de eerste helft beŽindigd was, stevig. Maar opnieuw kwam de thuisploeg lullig achter via El Morabet die knap de bezoekers terug op voorsprong schoot. En het rampenscenario voltrok zich opnieuw toen ref. Fivet onterecht een rode kaart trok voor Bistrussu. Malle verzilverde de man-meer-situatie niet, straffer nog want in een laatste rush voor zijn rustpauze haalde Rossi zijn zesde zuurstoffles uit, wanneer hij de bal kon recuperen en met een man minder Celtic opnieuw langszij puntte. Malle begon zich dan maar te verbijten op het scheidsrechterlijke duo, dat bij momenten behoorlijk leidde, maar langs beide kanten soms te licht blauw en voor Malle dan geel trok. Maar, Malle zou zich niet gewonnen geven en nu was het Paul Naalden die de bezoekers opnieuw op voorsprong schoot, ook nu vanuit de 2e lijn. Maar de foutenlast speelde de leiders parten, want opnieuw moesten ze een 10m toestaan, die opnieuw werd gepareerd door Maes. Maar de het spel lag in een beslissende fase en Celtic bleef het kalmst, want ook zij hadden reeds 5 blauwe kaarten achter hun conto. Malle ging opnieuw in de fout en nu knalde Salmy de thuisploeg terug langszij. Even later zou hij met zijn hattrick, jawel ...... vanop de 10m stip de thuisploeg op voorpsonrg schieten. en met nog 1'22" te spelen zelfs die voorsprong, jawel, opnieuw vanop de 10m stip verdubbelen. Malle gooide Naalden dan als vliegende doelman in de arena, maar meer dan de aansluitingstreffer via Van Bavel zat er niet meer in en dus gingen de nieuwbakken kampioenen op de knieen na nog eens een verdienstelijke partij.

Nieuwbakken kapioenen ???? Jawel, want eerste achtervolger Lier verliest thuis met 2-5 van Zonhoven, waardoor Lier op 10pt blijft, terwijl er maar 9 meer te verdienen zijn.

En dus zeggen wij hier : "PROFICIAT MALLE MET UW KAMPIOENSTITEL "

Met sportieve groeten,

Frank Claes

Penningmeester vzw Celtic Houthalen '94 

TERUG