NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD 1001 Couleurs Beyne - Krijnen Keukens Malle  2 - 4  (1-1)
   
DATUM 04-05-2007  22:00
   
DOELPUNTEN 07 min 1-0 ???, 14 min 1-1 Jaap Van Bavel, 30 min 1-2 Paul Naalden, 34 min 2-2 10-meter, 36 min 2-3 Roy Michiels, 38 min 2-4 Jaap Van Bavel 
   
VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Raf Govers, Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Mo El Morabet, Jaap Van Bavel, Ali Houri, Jan Meeusen, Philip t Seyen, Greg Vermeulen, Tom Gijsbrechts (doelman)

Wedstrijdverslag:
Voor we aan ons verslag beginnen willen we de moeite doen om voor de heren van de Belgische Voetbalbond enige zinnen die we bij reeksgenoten van hun website kunnen plukken achter elkaar te plaatsen.
Op een woensdagavond een uitwedstrijd naar Beyne ... er zijn leukere matchen voor een futsaller. (website Ekeren)
"Lier ging tweede Kerstdag naar de"vurige stede" en dit onder "impuls" van de voetbalbond. Terwijl Luik ondergedompeld lag in een feeerieke sfeer kwam Lier terecht in een"troosteloze" sporthal gelegen even verder dan de Luikse grote markt.
Geloof me:dit hadden we "never seen before"- het VTM programma"schoon en medogeloos" met Sien en Maria kan hier aan klantenbinding doen.Zelfs de kleedkamers hadden GEEN deuren. Eerlijk gezegd had het Lierse gezelschap meer goesting om het af te trappen Hamvraag: krijgen de Waaltjes gemakkelijker hun Licenties-ge zoudt warempel denken van wel. (website Lier)
"Lier deed de verplaatsing met een volle autobus, Het officieel orgaan van de voetbalbond "SPORTLEVEN" werd geraadpleegd om te weten waar 1001 COULEURS zijn thuiswedstrijd zou spelen. Wat bleek:het werd BRESSOUX- dus LIER naar BRESSOUX. Daar aangekomen -GEEN SPOOR van de thuisploeg-ondertussen waren de scheidsrechters OOK te Bressoux gearriveerd- Volgens"HOREN ZEGGEN" had 1001 COULEURS de wedstrijd gepland op een ANDER TERREIN op zo n 50 Kilometer daarvandaan. (website Lier)
Celtic houdt de punten thuis in tumultueuze wedstrijd !!! Met de komst van 1001 Couleurs Beyne wt je gewoon dat je op je hoede moet zijn. En club zonder organisatie met een aanhang die hl vaak conflicten uitlokt en ls er dan wat gebeurt in de wedstrijd vliegen ze uitzinnig het veld op om amok te maken. Nochthans had voorzitter Zerrouk een speciale meeting gehouden gisteren namiddag en iedereen uitdrukkelijk verboden om naar Houthalen af te reizen, gezien de perikelen vorig seizoen. Maar bij het binnenkomen in de hal zag hij juist die gasten allemaal in de tribune zitten en zag toen de bui al hangen. (website Houthalen) Verdiend verloren tegen een slechte ploeg met goede spelers. De spelers zijn te duchten, de ploeg trekt op niks....... geen organisatie, geen scheidsrechtersontvangst, en zelfs aanvankelijk geen fueille voor de wedstrijd.... Maarja, we hebben wl verloren. (website Houthalen)
Wel, nu even naar onze laatste competitiewedstrijd, een verplaatsing om 22,00 uur naar Beyne waar we met zn allen enorm tegen opkeken. Omkleden in vestiaire 1, tassen wegzetten in vestiaire 2, douchen in vestiaire 4, maar nu naar de wedstrijd die gelukkig geleid werd door 2 voortreffelijke scheidsrechters, de heren Bylois en Schellens, want we bekampten een ploeg die absoluut moest winnen om hun hachje te redden in 2de nationale, wij wilden absoluut winnen om ons prachtig seizoen als waardige kampioen af te sluiten. Zoals wel vaker dit seizoen keken wij bij hun eerste counter tegen een 1-0 achterstand aan en net zoals in de thuismatch was hun doelman op veteranenleeftijd Pedro Gomez bijna onverslaanbaar, dit lukte slechts n keer via een vrije trap van Jaap Van Bavel. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld , Malle 90% in balbezit en Beyne sporadisch counteren. Het was lang wachten maar uiteindelijk schoot Paul Naalden van ver de 1-2 voorsprong op het bord. Jammer genoeg kon Beyne 5 minuten voor het einde via een 10-meter gelijkstellen en kreeg het thuispubliek weer hoop. Toen echter Roy Michiels via een ingestudeerde hoekschop de 2-3 op het bord zette, probeerde de thuisploeg van alles. De klok laten stilstaan, scheidsrechters en tegenspelers intimideren en als laatste redmiddel met vliegende keeper gaan spelen, dit werd echter onmiddellijk door Jaap Van Bavel afgestraft met de verdiende 2-4 einduitslag als resultaat.
In plaats van bloemen voor de wedstrijd en wat eten na de wedstrijd mochten we als beloning na de wedstrijd met een volle bus mee naar het plaatselijk politiekantoor. Tijdens de wedstrijd had het plaatselijk volk de ruiten van onze bus ingeslagen en persoonlijke spullen ontvreemd. We kunnen je vertellen dat er plezantere manieren zijn om een kampioenstitel te vieren dan om 1,00 uur s nachts in een bus zonder ruiten bij een plaatselijke politiekantoor te zitten. Een titel vieren? Jawel, want
De beloften van Krijnen Keukens Malle hebben net als de eerste ploeg eerder, vrijdagavond de titel binnengehaald. Een dikke proficiat aan deze jonge gasten en aan hun coach Peter Schellekens voor hun tweede opeenvolgende titel. Na een 3-2 achterstand bij de rust zetten onze jonge wolven na de rust alles op alles en veegden zij hun tegenstander van het terrein en wonnen zij hun wedstrijd met 4-7. Toen achteraf bleek dat concurrent Houthalen 4-4 had gelijkgespeeld konden de champagneflessen ontkurkt worden en een nieuw feestje worden ingezet.
Krijnen Keukens Malle kan dus terug blikken op een schitterend speeljaar 2006-2007 waarbij zowel bij de eerste als de tweede ploeg de hoofdvogel werd afgeschoten. We gaan geen namen noemen, maar aan iedereen die heeft meegewerkt aan deze triomfen, PROFICIAT en BEDANKT. We gaan dan ook op gepaste wijze aanstaande vrijdag dit seizoen afsluiten bij een etentje. 

TERUG