NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Paraske Bowl Morlanwelz  4 - 4  (2-3)
   
DATUM 13-10-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 4í Medina (0-1), 6í Bettinho (0-2), 7í Medina (0-3), 12í El Badey (1-3), 18í Fermont (2-3), 32í Dewit (3-3), 35í Dendane (3-4) en 36í Duric (4-4). 
   
VERSLAG Wezel zonder de gekwetsten Vandecaetsbeek en Vanruysseveldt stond voor een moeilijke avond.

Morlanwelz startte als een wervelwind en na 4 minuten spelen was het raak, Medina trapte de 0-1 tegen de netten. Wezel kwam er niet aan te pas en 2 minuten later maakte Betinho er 0-2 van. Een minuut later was het al 0-3. Ditmaal was het opnieuw Medina die scoorde. Na deze goal vonden de bezoekers het wel goed en ze lieten het tempo wat zakken. Wezel kwam in de match en in de 12de minuut maakte El Badey er na een knappe individuele actie 1-3 van. Wezel kon meer een meer de bal rondspelen en 3 minuten voor rust moest Medina aan de noodrem gaan hangen. Hij pakte Fermont die alleen op de keeper afging. Het gevolg, rood voor Medina. Wezel profiteerde van de man meer situatie en maakte 2 minuten voor tijd 2-3, het was Fermont die scoorde. Zo bleef het tot de rust.

De eerste minuten na de rust wisten de bezoekers geen raad met het spel van Wezel. Dit resulteerde vrij snel tot de gelijkmaker. Het was Dewit die voor de 3-3 zorgde. In de 25ste minuut maakte Dendane er 3-4 van. Vlak hierna kreeg Fermont Geel voor een aanvallende fout. In de 30ste minuut was er de eerste echt knappe redding van Knoppersen. Betinho lobte de bal over de Wezel goalie maar Kevin wist met een knappe reflex toch de bal nog uit zijn goal te houden. Vlak na deze fase kreeg Dewit Geel voor een obstuctiefout. Een paar minuten later was Duric de dupe, hij kreeg Geel omdat hij met een intrap de bal op een foute manier terug in het spel bracht, begrijpen wie begrijpen kan. Met nog 5 minuten te spelen kreeg Wezel een vrije trap die eigenlijk een penalty had moeten zijn, maar de scheids legde de bal net buiten het strafschopgebied. Duric trapte de bal recht in de kruising, 4-4 en nog 4 minuten te spelen. Wezel pakte 3 minuten voor tijd zijn vijfde blauwe kaart. De bezoekers gingen vol voor de winst maar de sterk keepende Knoppersen wist met enkele wereldsaves de 4-4 op het bord te houden. Met nog 40 seconden op de klok kreeg Wezel nog een mooie kans, maar Fermont kwam net te laat om de bal aan de tweede paal binnen te trappen. Vlak hierna kreeg Cragnaz nog Geel maar de match was gespeeld en het bleef 4-4. Al bij al mag dit toch wel een kleine stunt genoemd worden.

Kern ZVK Wezel: Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Trickels, Diricks, El Badey, Duric, Fermont, Maes

Kern Parakse Bowl Morlanwelz: Cragnaz, Canarts, Grelli, Carnoli, Medina, Dendane, Bellini, Bafdili, De Vasconcelos, Betinho, Minela, Angelini

Scheidsrechters: Warroux, Fabbro, Dierckx

Geel: Gielens, Duric, Fermont, Cragnaz

Rood: Medina 

TERUG