NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - Futsal Hasselt  2 - 7  (2-3)
   
DATUM 29-09-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 2í El Haoual (0-1), 5í Ngarigota (0-2), 6í Dewit (1-2), 15í El Haoual (1-3), 19í Gielens (2-3), 24í Ngarigota (2-4), 28í Goessens (2-5), 35í El Haoual (2-6) en 37í Ngarigota (2-7). 
   
VERSLAG Voor de vierde competitie wedstrijd kon Wezel rekenen op een volledig fitte kern.

Wezel startte ongeconcentreerd en in de tweede minuut trapte El Haoual de 0-1 tegen de netten. In de 4de minuut maakte Ngarigota er 0-2 van. Wezel was wakker geworden en in de zesde minuut maak Dewit er 1-2 van. In de 8ste minuut had Hasselt pech, want een knap schot van El Haoual strandde op de deklat. Wezel deed goed mee en even later had Wezel pech, Trickels zag zijn schot via de paal terug het veld inkomen. In de 14de minuut moest Vandecaetsbeek uitkomen en in een duel verdraaide hij zijn knie. Voor de fout kreeg hij geel maar hij moest gekwetst van het veld. Knoppersen werd zijn vervanger en nog geen minuut later mocht hij zich al omdraaien want El Haoual had er 1-3 van gemaakt. Wezel ging beter spelen en 3 minuten voor rust kon Pans de 2-3 voorkomen. Een minuut later was het echter raak, Gielens maakte er met een knap stiftertje 2-3 van. Een minuut voor tijd kreeg Wezel voor een aanvallende fout van Fermont zijn zesde fout. Gelukkig pakte Knoppersen de 10 meter van El Haoual en kon er gerust gaan worden.

Na de rust was het Ngarigota die na 4 minuten spelen de stand op 2-4 bracht na een knappe stifter over Knoppersen. Vier minuten later trapte Goessens de 2-5 tegen de netten. In de 37ste minuut maakte El Haoual er 2-6 van met een knappe lobbal vanop zijn eigen helft. Wezel had het moeilijk en in de 38ste minuut maakte Ngariota er 2-7 van. Diricks kreeg nog een gele kaart maar verder was de wedstrijd gespeeld. Al bij al een verdiende overwinning voor een sterk spelend Hasselt.

Kern ZVK Wezel: Vandecaetsbeek, Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Trickels, Diricks, El Badey, Duric, Fermont

Kern Futsal Hasselt:Pans, Steegmans, Vandenhoudt, Goessens, El Haoual, Makhoukhi, Laarissi, Ngarigota, Ozcan, Breepoels, Willems

Scheidsrechters: Bultinck, Vromans, Truyers 

TERUG