NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD ZVK Wezel - F.P. Houthalen-Genk  2 - 3  (0-1)
   
DATUM 08-12-2006  21:15
   
DOELPUNTEN 1í Ouchene (0-1), 35í Duric (1-1), 40í Stegemann (1-2), 40í Trickels (2-2) en 40í Coppola (2-3). 
   
VERSLAG Wezel zonder de gekwetsten Vandecaetsbeek, Vanruysseveldt en Diricks stond nog maar eens voor de 6 punten match, ditmaal tegen FP Houthalen-Genk.

De wedstrijd kon voor Wezel niet slechter starten. Knoppersen, die voor de rest een prachtwedstrijd keepte, kreeg de bal van Gielens, wilde hem terugspelen maar Ouchene zat ertussen en trapte de bal binnen. 0-1 na ťťn minuut. Daarna was het wachten tot Duric, in de zesde minuut, de bal tegen de paal trapte. Vier minuten later deed diezelfde Duric dit nog eens over. In de elfde minuut kreeg Houthalen zijn vijfde blauwe kaart en 2 minuten later mocht Boujouh al een 10 meter trappen. Helaas voor hem had Lemmens een knappe redding in huis. In de vijftiende minuut trapte Boujouh op de paal. Een minuut later stond Lemmens weer in de weg, ditmaal op een schot van El Badey. Vlak hierna kon Ouchene alleen doorbreken maar Knoppersen kwam goed tussenbeide. Drie minuten voor rust kreeg Wezel nog een 10 meter, Duric trapte de bal hoog over. Vlak voor rusten kon kwamen Stegemann en Ouchene alleen voor Knoppersen maar deze laatste kwam wederom goed tussenbeide.

De eerste 15 minuten waren de keepers weer de beste op het veld. Lemmens stopte ballen van El Badey en Dewit en Knoppersen kon Ouchene nog eens het scoren beletten. In de 35ste minuut kon Duric op aangeven van Boujouh eindelijk dan toch 1-1 maken. Meteen was de wedstrijd volledig open. Ouchene schoot op de paal, Boujouh strandde nog eens op Lemmens en Leone trapte tegen de deklat. In de 38ste minuut mist Boujouh nog een 10 meter en vlak hierna stopte Knoppersen nog maar eens een schot van Ouchene. En toen kwam de laatste minuut. Stegemann scoorde 1-2, Trickels scoorde op aangeven van Dewit 2-2 en 30 seconden voor tijd maakte Coppola er 2-3 van. Wezel laat wederom zeer kostbare punten liggen.

Kern ZVK Wezel: Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Boujouh, Trickels, El Badey, Duric, Nadarski, Maes

Kern FP Houthalen-Genk: Lemmens, Lagouireh, Leone, Castellane, Mouazziz, Moutoud, Coppola, Ouchene, El Ghannouti, Stegemann, Gallucci

Gele kaarten: Stegemann

Scheidsrechters: Hauben, Hebbrecht 

TERUG