NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD O.N.U. Seraing CL - ZVK Wezel  8 - 4  (2-1)
   
DATUM 01-12-2006  21:30
   
DOELPUNTEN 7’ Grünholz (1-0), 14’ El Ghoulbzouri (2-0), 16’ El Badey (2-1), 21’ Cabo (3-1), 28’ Trickels (3-2), 29’ 10m. Duric (3-3), 32’ Grünholz (4-3), 34’ El Ghoulbzouri (5-3), 35’ Grünholz (6-3), 36’ El Badey (6-4), 38’ Saglam (7-4) en 40’ Grünholz (8-4). 
   
VERSLAG Wezel zonder de gekwetsten Vandecaetsbeek, Vanruysseveldt en Diricks stond voor de 6 punten match tegen ONU Seraing.

De eerste vijf minuten was er geen enkel kansjes te noteren, beide ploegen speelden ook zeer behouden. In de zesde minuut stopte Knoppersen het eerste schot op doel, het was Grunholz die de bal richting de kruising stuurde. Een minuut later kreeg Seraing een vrije trap net buiten het strafschopgebied, Grunholz trapte de bal tussen de muur en de keeper mooi tegen de netten, 1-0. Wezel kreeg vlak hierna ook twee mooie kansen maar Trickels en later Duric kregen de bal niet in doel. In de 14de minuut maakte El Ghoulbzouri er 2-0 van. Wezel deed goed mee, Boujouh trapte op de paal en twee minuten later maakte El Badey er toch 2-1 van na een knappe individuele actie. Vlak voor rusten kreeg Dewit dé kans op de gelijkmaker maar hij miste ze en het bleef 2-1.

Na welgeteld 11 seconden maakte Seraing er met een mooi ingestudeerde passeercombinatie 3-1 van, het was Cabo die scoorde. Wezel was de eerste vijf minuten nergens tot trainer Delafontaine beloftespeler Nadarski inbracht. Wezel kwam in de match en in de 28ste minuut maakte Trickels er 3-2 op pas van Gielens. Een minuut later kreeg Wezel een 10 meter en Duric trapte hem mooi binnen, 3-3. Het kon nu alle kanten op maar bij Wezel stond Duric even niet bij Grunholz en dan weet je het wel, hij mocht vrij aanleggen en trapte de bal knap in de kruising, 4-3. Wezel was even niet bij de les en in de 34ste minuut maakte El Ghoulbzouri er 5-3 van op assist van de afscheidsnemende Patrice Meulenberg. Grunholz maakte een minuut later 6-3. El Badey maakte vlak hierna 6-4. Wezel trachtte het tij nog de doen keren door met vliegende keeper te gaan spelen, maar het werd direct afgestraft, Salgam maakte 7-4. Duric miste hierna nog een 10 meter maar vlak voor het einde legde good old Grunholz de eindcijfers vast, 8-4 maakte hij ervan. Wezel laat zeer kostbare punten liggen want er zat zeker meer in.

Kern ZVK Wezel: Knoppersen, De Vocht, Gielens, Dewit, Boujouh, Trickels, El Badey, Duric, Nadarski, Maes

Kern Onu Seraingl: Bassani, Volpe, Cabo, Grunholz, Saglam, Bongiovanni, El Ghoulbzouri, El Yakhlifi, Meulenberg, Delhalle, Giuliano

Gele kaarten: Geen

Scheidsrechters: Bosmans, Boulanger 

TERUG