NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Minicup Lommel - Forcom Antwerpen Elite  4 - 2  (2-2)
   
DATUM 23-03-2007  21:15
   
DOELPUNTEN 9’ Corens 1-0, 19’ Merlino 2-0, 20’ Bali 2-1, 28’ Bachar 2-2, 35’ Merlino 3-2 en 38’ Letemahulu 4-2. 
   
VERSLAG TWEEDE VERLIES OP RIJ VOOR FORCOM ANTWERPEN ELITE

ZWARTE BEEST MC LOMMEL SLAAT WEER TOE

MC Lommel is en blijft voor de titelkandidaat één van de moeilijkst te bespelen teams, dat gisteren dan nog constant met een man meer – ref Paenen – op het terrein stond. Ref Paenen die zich eerder al de toorn van RSD Edegem op de hals haalde, floot nu ook alles, maar dan ook alles tegen Antwerpen en zwaaide met blauw, geel en zelfs rood. Bestuur en spelers van Forcom vroegen zich na de match af wat ze in godsnaam die man misdaan hebben !!! De foutenlast nekte dan ook voor een groot stuk Antwerpen dat er nochtans op uit was zich te revancheren na de smadelijke nederlaag thuis tegen staartploeg RSD Edegem.

Antwerpen begon met open doelkansen voor Bali en Ylias El Haoual, maar Morant redde een poging van Merlino. Een prachtige voorzet van Idlaasri werd gemist door Gessner op de doellijn. Aan de overzijde doorbraak Corens, balverlies Bachar en 1-0. Forcom bleef storen, maar ook de pass van Idlaasri naar Hulshorst werd nipt gemist. Nicaise pakte het eerste geel voor neerleggen Bali. Bali en El Haoual bleven drukken, maar er werd te weinig tempo gemaakt door Antwerpen zodat zij en later ook Bachar de kans op de gelijkmaker lieten liggen. Een schot van Idlaasri werd van de doellijn gekeerd door Ayaou en een loeier van El Haoual in corner. Dandoy redde nog een schot van El Haoual op de lijn. Aan de overzijde begon Nicaise aan een run van op eigen helft, maar zijn schot spatte uiteen op de dwarsligger. Na 19’ 10-meter ingetrapt door Merlino voor de 2-0. Het antwoord kwam meteen van Bali met de 2-1 ruststand.

Na de pauze was MC veel frisser en leek Antwerpen geen antwoord te vinden en werd het bovendien genekt door ref Paenen die na 2’ al 4 x blauw had gegeven. Balverlies Gessner, maar schot El Yahiaoui op deklat. Een vrijschop van Papanicolaou naar Corens maar onderkant deklat out. Bali pakte geel niemand weet waarom?? Doorbraak Harram voorlangs. Antwerpen zette druk, maar kwam niet tot scoren of vond een uitstekende keeper Dandoy op zijn weg. Een schuin van aan de cornervlag voorgetrokken bal van bachar en eindelijk de verdiende 2-2. Corens schot voorlangs en Bali pakt rood??????? En ook blauw en Merlino aan het kanon, maar Morant werkt in corner. El Yahiaoui laat kans liggen op doellijn. Paenen houdt niet op om alles en alles tegen Antwerpen te fluiten terwijl een té stevig Lommel geen kaarten pakt. 34’ 10 meter Merlino en 3-2. Bachar raakt nog onderkant deklat en coach Nieddu doet opnieuw de stommiteit om Bachar vliegende keeper te zetten, iets wat tegen Edegem faliekant afliep.En ja hoor, van op eigen helft in een leeg doel en Letemahulu 4-2 eindstand.

Forcom Antwerpen Elite heeft nu een weekje de tijd want het bekert niet op 30/3, om zich te bezinnen en eens duchtig de puntjes op de “i” te zetten. Er spelen teveel andere zaken in de kopjes en blijkbaar is men nu al moegestreden aan het eind van een zwaar seizoen. Gelukkig verloor Morlanwelz thuis met zware 1-8 cijfers tegen Brussels zodat de voorsprong 2 punten blijft en Forcom nog een match minder heeft. Inmiddels wordt de kloof tussen de vier top-tenoren kleiner.

Inmiddels gaf ook secretaris, GC en boegbeeld van Forcom Rudi Lauwers de wens te kennen dat hij na dit seizoen stopt met alle administratieve functies bij de club en alleen nog als sponsor wil fungeren. 

TERUG