NIEUW
 ZOEKEN
 
 NIEUWS  
MEEST GELEZEN
 NIEUWS  
 ENQUETES  
  HISTORIEK UITSLAGEN
BELGIE
 VERSLAG

WEDSTRIJD Krijnen Keukens Malle - ZVK Wezel  8 - 11  (5-5)
   
DATUM 16-12-2005  21:15
   
DOELPUNTEN 1ste helft: 1-0 Toukouki, 1-1 Vandeperre, 2-1 Toukouki, 2-2 De Vocht, 3-2 Edwin Grunholz, 3-3 Almir Duric, 4-3 Raf Govers, 4-4 Muradif Duric, 4-5 Vandeperre, 5-5 Grunholz
2de helft: 5-6 Vandeperre, 5-7 Trickels, 6-7 Grunholz, 6-8 Almir Duric, 7-8 Grunholz, 7-9 Almir Duric, 8-9 Toukouki, 8-10 Almir Duric, 8-11 Almir Duric 
   
VERSLAG Opstelling Krijnen Keukens Malle: Norbert Laenens (d), Jef Geets, Zoubair El Bouchtati, Raf Govers (k), Yassine Hzaine, Jamalle El Haoual, Mustafa Toukouki, Edwin Grunholz, Gregory Vermeulen, Tom Gijsbrechts (d)

Opstelling ZVK Wezel: Niels Van Elven (d), Koen De Vocht, Garry Vandeperre (k), Frederic Trickels, Paul Naalden, Richard Smaal, Muradif Duric, Bram Frederick, Almir Duric, Gert Duquet, Stijn Mallants, Gert Lemmens (d)

Gele kaarten: El Bouchtati (Malle), El Haoual (Malle), Toukouki, Hzaine (Malle) en De Vocht (Wezel)

Rode kaarten: El Bouchtati (Malle), Toukouki (Malle) en Hzaine (Malle)

Almir Duric blinkt uit in de topper tussen Krijnen Keukens Malle en ZVK Wezel In een tot de nok gevulde Sporthal Berckhoven groeide de topper tussen Krijnen Keukens Malle en ZVK Wezel uit tot een heus spektakel met veel doelpunten, spanning en helaas ook rode kaarten. Om het talrijk opgekomen publiek niet in de kou te laten staan, koos huisploeg Krijnen Keukens Malle resoluut voor de aanval in plaats van hun comfortabele voorsprong op Wezel in het klassement te verdedigen met een behouden speelwijze. In de 5ste minuut resulteerde dit in een 1-0 voorsprong via Mustafa Toukouki, die in de belangstelling staat van topclub Morlanwelz. ZVK Wezel dat zeer gedreven en goed speelde kwam 1 minuut later verdiend op gelijke hoogte via kapitein Garry Vandeperre. Op de 2-1 van opnieuw Toukouki had Wezel opnieuw vrij snel een antwoord, dit keer lukte verdediger De Vocht de aansluitingstreffer. Na 12 minuten noteren we het eerste doelpunt van Edwin Grunholz die nog steeds kampt met de naweeŽn van zijn blessure en heel kort werd afgedekt door Almir Duric. Het was diezelfde Duric die Wezel via een 10-meter terug op gelijke hoogte bracht. Toch kwam de thuisploeg voor de vierde keer op voorsprong toen Raf Govers in doel besloot maar in de slotfase van de 1ste helft kon Wezel hun veldoverwicht voor de eerste keer omzetten in een voorsprong na doelpunten van Muradif ĎTarzaní Duric en het tweede van Garry Vandeperre. Net voor het fluitsignaal trapte Edwin Grunholz zijn tweede van de avond binnen en zette zo de 5-5 ruststand op het scorebord.

Na rust nam de zwakke leiding van beide scheidsrechters werkelijk ongekende vormen aan. De beelden op RTV zullen dit ook uitwijzen. In de 24ste minuut kreeg Zoubair El Bouchtati zijn tweede gele kaart omdat hij tweemaal geen 5 meter afstand nam bij een intrap van Wezel. Toen enkele minuten later ook Yassine Hzaine voor een heel lichte trekfout zijn tweede gele kaart kreeg, maakte Wezel dankbaar gebruik van het overtal om de voorsprong op Krijnen Keukens Malle te vergroten. We noteren doelpunten van Garry Vandepere, Fredrick Trickels en Almir Duric. Edwin Grunholz kon de schade voor Malle nog beperken maar door het verdwijnen van belangrijke spelers en omdat er veel energie verbruikt was door de ondertallen na de rode kaarten, kon Wezel in de slotfase definitief afstand nemen van Krijnen Keukens Malle. In de 36ste minuut scoorde de jongste Duric zijn derde van de avond en bracht daarmee een 7-9 stand op het bord. Mustafa Toukouki, die in de 39ste minuut eveneens met een tweede geel kaart werd uitgesloten, bracht met zijn derde doelpunt van de dag nog even een sprankeltje hoop bij Malle maar Almir Duric bekroonde zijn ijzersterke wedstrijd in de slotfase met nog 2 doelpunten vanaf 10-meter en bezegelde daarmee een verdiende 8-11 overwinning voor zijn club ZVK Wezel. 

TERUG